Megszólalt az Európai Bizottság: ragaszkodnak az olajembargóhoz
Reagált Brüsszel a sajtóhírekre
Megszólalt az Európai Bizottság: ragaszkodnak az olajembargóhoz

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2022. 05. 13.
Kitart az olajembargó terve mellett Brüsszel - ezt először az M1-nek erősítette meg hivatalosan az Európai Bizottság szóvivője.

Most minden előfizetőnknek adunk! Fizessen elő a Hetek nyomtatott vagy online hetilapra a régi áron május 31-ig és spóroljon velünk. Részletek a hetilapban és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Az M1 aktuális csatorna híradója felidézte, hogy péntek reggel a Politico című brüsszeli lap írt arról, hogy a lehetséges magyar vétó miatt kivehetik a hatodik szankciós csomagból az olajembargó ügyét.

Az M1-nek küldött hivatalos válasz szerint azonban kitartanak az olajembargó terve mellett.

Péntek reggel még arról cikkezett a Politico és a Bloomberg is uniós forrásokra hivatkozva, hogy Brüsszelben arra hajlanak, hogy felfüggesztik az olajembargóra vonatkozó terveket, mivel Magyarország komoly aggályokat fogalmazott meg és vétót helyezett kilátásba.

(MTI/Hetek)

Előfizetői nyereményakció

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected]nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!