Megbízható költöztető, megbízható költöztetés. Van ilyen? (x)
Megbízható költöztető, megbízható költöztetés. Van ilyen? (x)

www.koltoztetes-szallitas-s-transport.hu

2021. 02. 16.
A költöztetés az egy szolgáltatás, amelynél az egyik legfontosabb szempontnak a megbízhatóságnak kellene lennie. Sajnos sokan ezt épp a saját kárukon tanulják meg, amikor előbbre helyezték az olcsóságot a megbízhatóságnál. Érdemes más kárából tanulni, mielőtt magunk is beleesnénk ugyanabba a hibába, melyet már mások elkövettek.

 

Ez egy PR cikk

 

De hogyan győződhetünk meg arról, hogy egy költöztető megbízható? Egy kis utánajárással, odafigyeléssel mi magunk is megbizonyosodhatunk erről, így könnyen találhatunk kiváló és megbízható költöztető céget.

 

Elérhető a költöztető cég?

 

Egy költöztető cég nem attól válik megbízhatóvá, hogy vörösen villog a honlapján a “megbízható költöztető” felirat. Viszont ettől még lehet megbízható, csak éppen másért. Kezdjük ott, hogy elérhető a cég e-mailben és telefonon is? Ha igen, akkor milyen gyorsan? Ha nem érjük el őket telefonon, akkor visszahívnak minket?

 

Fontos, hogy ne csak írásban, de telefonon is el tudjuk érni a költöztető céget. Ez lesz ugyanis az elsődleges elérhetőség, amin próbáljuk majd keresni őket, ha bármi problémánk lenne a költöztetéssel. 

 

A költöztetésről írásban kérjünk és kapjunk mindent!

 

Mielőtt rábíznánk az értékeink pakolását és szállítását egy költöztető cégre, fontos meggyőződnünk a megbízhatóságukról. Erre egy újabb módszer az írásbeliség megléte. Nem lehet eléggé aláhúzni, kiemelni azt, hogy írásban kell történnie az ajánlattételnek, majd a megrendelést követően a visszaigazolásnak is. Ezek megléte már kellő jogalapot biztosít számunkra, hogy gond esetén lépéseket tudjunk tenni.

 

Persze az ajánlattétel és a megrendelés között még számtalanszor tesztelhetjük a céget írásban és szóban is, ha bármilyen kérdésünk lenne. Ha már csak ebben a két bekezdésben olvasható előszűréseket megteszi, szinte garantált a megbízható költöztető és a megbízható költöztetés.

 

Mi fog történni, ha a költöztetéssel gond van?

 

Egy költöztető cég sem vállalhatja azt, hogy ha velük költöztetünk, akkor garantáltan semmi gond nem történhet. Ez olyan, mintha egy biztosító állítaná magáról azt, hogy ha nála kötünk biztosítást, akkor garantáltan nem éghet le a ház. Egyszerűen nincs egyikre sem garancia. Egy költöztető cégnél is benne van a pakliban a hibázás lehetősége. Vagy eszközoldalról vagy emberi oldalról. 

 

Egy profi költöztető cég képzi a munkatársait, költöztető szakembereket képez belőlük, ezzel máris csökkenti a hibázás lehetőségét. A Servitius és Partnerei költöztetés például ezt megteszi, sőt még többet is. Azzal is csökkentik a hiba lehetőségét, vagy növelik az elhárítás gyorsaságát, hogy saját telephelyük van, csereautóval. Így ha bármilyen műszaki probléma van a költöztető autóval, máris tudják küldeni a csereautót.

 

De ami még ezeknél is fontosabb, hogy már az ÁSZF-be leírják, hogy milyen probléma esetén mire számíthat az ügyfél. Ha gondot okoznak, azért vállalják a felelősséget. Ezért profik!

(A Servitius és Partnerei Transport Kft. fizetett PR cikke)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!