Marilyn Manson is feltűnt Kanye West és Justin Bieber mellett egy vasárnapi istentiszteleten
Értetlenül állnak a jelenség előtt az újságírók
Marilyn Manson is feltűnt Kanye West és Justin Bieber mellett egy vasárnapi istentiszteleten

Forrás: Youtube/Rockfeed

2021. 11. 02.
Justin Bieber mellett a sokáig sátánizmussal kacérkodó Marilyn Manson is részt vett a Kanye West által időről időre tartott vasárnapi istentiszteleten. Az eseményen többek között a rapper Donda című albumáról is énekeltek dalokat. 

Sok újságíró meglepődve tapasztalta, hogy a magát kereszténynek valló és Jézusról éneklő Kanye West (aki most már csak Ye-nek hívja magát) a legújabb albumában a kereszténységtől igen csak távol álló (sátánizmussal szimpatizáló) Marilyn Manson is szerepet kapott. Az énekest egyébként nemrég szexuális zaklatással is vádolták. 

A Donda című albumról és az akörüli hírekről szóló kritikánkat itt olvashatja

A hétvégén tartott vasárnapi istentiszteleten, amit Kanye West időről időre megszervez különböző sztárok részvételével, most nem csak a közismerten keresztény hitét felvállaló Justin Bieber, de Marilyn Manson is megjelent. Az eseményen több számot is elénekeltek a rapper legújabb albumáról. 

(TMZ, Lángoló, Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!