Letarolta az internetet a dal, amelyben egy country-zenész elénekli az Egyesült Államok legnagyobb problémáit
Milliók látták pár nap alatt
Letarolta az internetet a dal, amelyben egy country-zenész elénekli az Egyesült Államok legnagyobb problémáit

Forrás: Youtube/radiowv

2023. 08. 11.
Napok óta az tartja lázban a közösségi odalakat, hogy egy Oliver Anthony nevű country-énekes dalt írt az átlag amerikaiak legfőbb problémáiról. A klipet pár nap alatt sokmillióan nézték meg. 

Oliver Anthony egy átlagos amerikai a virginiai Farmville-ből, három kutyája van és szabad idejében szeret énekelni. A vírusként terjedő dalában arról énekel, hogy úgy érzi, eladja a lelkét azzal, hogy minden nap nevetséges fizetésért túlórázik, és lényegében elpocsékolja az életét. 

A legnagyobb üzenettel bíró sorok azonban a világról szólnak, amely olyan irányba tart, mint egy rossz álom. A gazdag elit totális kontrollra törekszik, hogy tudják, mit gondolunk és mit teszünk. Egy másik strófa pedig már arról szól, hogy a politikusok nem a bányászok (miners) érdekeit nézik, hanem kiskorúakkal (minors) szórakoznak ismeretlen szigeteken. 

(Youtube)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!