Lélegeztetőgépre került az olimpiai bajnok, Csollány Szilveszter
Lélegeztetőgépre került az olimpiai bajnok, Csollány Szilveszter

Forrás: Youtube/Reggeli Start

2021. 12. 07.
Lélegeztetőgépre került Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász – értesült a Magyar Nemzet. Az 51 éves korábbi sportolót koronavírus-fertőzés szövődményeivel ápolják egy budapesti kórház intenzív osztályán. Három hete kapta el a koronavírust, majd egy hete kezdett romlani az állapota. Sopronból szállították át Budapestre.

A Magyar Nemzet november 23-án kereste telefonon Csollányt, hogy interjút készítsenek vele.

Akkor az exsportoló egy hét türelmet kért, arra hivatkozva, hogy gyengélkedik. Azután a múlt hétfőn sms-ben annyit üzent, hogy kórházba került, a lap most hétfői megkeresésére pedig már nem válaszolt.

A Magyar Tornaszövetség a Csollány Szilveszter állapotával kapcsolatos érdeklődésre az válaszolta;

az információkat sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánják.

Csollány Szilveszter az utóbbi időben edzőként dolgozott Ausztriában.

(hetek/Magyar Nemzet)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!