KROSS bringák - a legjobb túrajárgányok (x)
KROSS bringák - a legjobb túrajárgányok (x)

www.maxbike.hu

2021. 08. 11.
Ha már sokszor eljátszottál a gondolattal, hogy milyen lehet egy többnapos bringás túrán részt venni, akkor nem kell várnod arra, hogy bejárd a világot két keréken! Miért ne tennéd meg akár holnap?

 

Ez egy PR cikk

 

Ehhez elég egy minőségi KROSS túrakerékpárt beszerezni, és indulhat a kaland! Amennyiben szeretnél többet megtudni arról, hogy milyen előnyei vannak egy vagány túrabringának, akkor tarts velem egy rövid cikk erejéig!

Kerékpártúrák az országban

Azt már mindenki tudja, hogy a bringázás nagyon jó hatással van az emberi szervezetre. Formálja az alakot, támogatja a diétát, erősíti a csontokat, az izmokat, továbbá oldja a szorongást is.

Képzeld csak el, mi a helyzet egy igazi kerékpártúrával! Ha szívesen kipróbálnád magad a területen, de nincsenek ötleteid, akkor ne aggódj, most adunk neked néhány tippet! Kellemes időtöltés lehet például a Tisza-tó, a Fertő-tó vagy a Balaton környékén megtett bringatúra, de a Piliscsaba-Budapest és a Passau-Bécs bringás útvonal is megdolgoztatja izmainkat.

Természetesen sok más bringaút van, ami bevehető, s megannyi weboldal adhat még ötleteket nekünk, ha hosszútávú túrázásban gondolkodunk. De most vegyük kicsik közelebbről szemügyre a túrakerékpárokat!

Hogyan néz ki egy túrakerékpár?

A kerékpárvásárlásra mindig igaz, hogy igazodni kell a felhasználási célhoz. Egyértelmű tehát az is, hogy a túrázásnak is megvan a maga bringatípusa. Feltehető a kérdés, hogy miért is olyan lényeges ez? Nos, a túrakerékpárok például szerkezetükben is nagyban eltérnek a többi bringától, így biztosítják a terepen történő haladást.

Hogyan is néz ki egy túrabringa? A trekking vagy más néven túrakerékpárokon nyílegyenes háttal tudunk ülni, emellett profi teleszkópokkal és masszív vázzal is rendelkeznek. Általában csomagtartóval, dinamós világítással és sárvédővel is el vannak látva.

Ha neked sem mindegy, milyen bicajjal vágsz neki az első túrádnak, akkor itt az ideje meglátogatni a MaxBike túrakerékpár kínálatát!

Túrabringa márka - KROSS

Bármilyen típusú kerékpár beszerzése is jön szóba, azt hiszem, abban egyetértünk, hogy csak a minőségi kerékpár lesz hasznunkra hosszú távon. A túrabringák legjobbjai a KROSS modellek.

A KROSS Trans bringa alumínium vázzal, V-fékkel és Shimano váltókkal is rendelkezik. Ezen a kerékpáron kényelmesen tekerhetünk, és a nehezebb terepeken is könnyen mozgunk majd. Az ilyen bringák készen állnak akár a többnapos túrák teljesítésére is. A fékeknek köszönhetően egyszerűen megállhatunk még az említett csomag túlsúllyal is.

A KROSS kerékpárok között számos egyedi designnal ellátott bringák vannak, így a “divatról” sem kell lemondanod. Ha szeretnéd gyorsan és könnyen lebonyolítani a kerékpárvásárlást, akkor irány a MaxBike weboldala, amely segít neked ebben!

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!