Kockázatmentes gyártás - avagy az üzemek felület- és légfertőtlenítése (x)
Kockázatmentes gyártás - avagy az üzemek felület- és légfertőtlenítése (x)

www.germicidlampa.hu

2021. 04. 16.
Bármilyen gyártótevékenységről is legyen szó, a megfelelő gyártási eszközök, alapanyagok mellett az első és legfontosabb, hogy megfelelő higiéniai környezetet teremtsenek meg. Az egyes folyamatok így biztonságos keretek között valósulnak meg, és megfelelő minőségű termék kerülhet a polcokra.

 

Ez egy PR cikk

 

A következő cikkben egy professzionális lég- és felületfertőtlenítési módszerről olvashat. 

 

A biztonság szerepe az előállítás során

 

A monumentális gyártósorok több millió terméket készítenek nap mint nap, és ezeket forgalmazzák szerte a világban, így emberek hada fogyasztja őket. Érthető, hogy a legfontosabb az, hogy minőségi termékeket dobjanak piacra, amelyek nem tesznek kárt senki egészségében. Ez csak úgy lehetséges, ha steril környezetet teremtenek a gyártók. 

 

Valójában minden légtérben keringenek kórokozók, így az ott dolgozók védelme sem utolsó. A Covid-19 járvány kitörése további óvatosságra inti a gyártóüzemeket. A gyártott termékek csíramentességét minden esetben biztosítani kell, amelyhez szerencsére ma már számos eszköz rendelkezésünkre áll.

 

A csírátlanítás eszközei

 

Az UV-C fény hatását ma már számos területen hasznosítják, így természetesen ez alól nem képezhet kivételt a légfertőtlenítés területe sem. A germicidlámpák 253,7 nm-es sugárzása a légtér és felület különböző kórokozóit is elpusztítja. Még az olyan légtérben szálló mikrobák is könnyen megsemmisülhetnek, amelyeket csak ehhez hasonló sugárzással lehet kiirtani. 

 

Miért előnyös még a germicidkészülékek használata? A módszer folyadék kezelésére is alkalmas, ráadásul a környezetet sem károsítja. Nem tartalmaz vegyszert, és nem lehetséges a túladagolása sem. 


 

Milyen lehetőségek adottak?

 

Egy üzemben nem tanyázhatnak baktériumok, hiszen ez világszerte egészségügyi problémákhoz vezetne. De feltehető a kérdés, hogy milyen germicidtermékek hasznosíthatóak ilyen terepen? 

 

Ha központi légkezelő, légbefúvó rendszerről van szó, akkor a légtér csírátlanítása rendkívül fontos. Ebben segíthet az UV4AIR légkezelő termékcsalád, amelyek a folyamatos légtisztítást biztosítják. Ennek köszönhetően garantáltan áramlik majd be a légtérbe a csírátlanított levegő. Ez az egyik módszer.

 

Továbbá vannak még olyan lehetőségeink, hogy csak adott helyiségben helyezünk el készülékek, ilyenkor nem szükségesek a monumentális légcsatornák. Erre a célra tökéletes például az UV4AIR Active készülék.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!