Kád beépítése kis fürdőszobába (x)
Kád beépítése kis fürdőszobába (x)

www.mozaikkeramia.hu

2021. 01. 26.
A kis méretű fürdőszobáknak ugyanúgy megvan a varázsa, mint egy hatalmas helyiségnek. Ha minden illik mindenhez, stílusban is passzol a személyiségünkhöz, és még a bútorok elhelyezése is praktikus, akkor már nyert ügyünk van. A kicsi fürdők esetében azért nem egyszerű összehangolni az igényeket és a designt, de nem is lehetetlen. Vajon hogyan tudunk beépíteni ide egy kádat? Ebből a cikkből minden kiderül!

 

Ez egy PR cikk

 

Milyen megoldások jöhetnek szóba kis fürdőszoba esetén?

 

A szűkös adottságok miatt sem kell lemondanunk a nagyobb fürdőszobai kiegészítőkről. Egyes megoldások nem csak reményt adnak, hanem olyan megoldásokkal látnak el, amelyeket te is könnyedén megvalósíthatsz. Azt hinnénk, hogy egy pár négyzetméteres térbe nem építhetünk be egy nagyobb kabint vagy kádat, ám ez közel sem így van. Mindenki számára nagy döntés, hogy vajon kádat vagy zuhanyzót válasszon a fürdőbe. Az apró térben nagyon nem mindegy, hogy mennyi helyet foglal el a tisztálkodórészleg. 

 

Zuhanyzó helyett építsünk be kádat!

 

Egy megfelelő kád elhelyezésével sem veszítünk teret, ha kihasználjuk a tér adta lehetőségeket. Amennyiben zuhanykabin helyett ezt a megoldást választjuk, dönthetünk úgy, hogy polcokkal hozzuk ki a maximumot a kis alapterületű fürdőből. Ezeket elhelyezhetjük a kád fölé is, amivel nem csak helyet spórolunk, hiszen általa több tárolóhelyre is szert teszünk. Minden négyzetcentiméter számít, ezt mindenki tudja, aki lakásban lakik, és csak egy kicsi fürdőszoba áll a rendelkezésére. 

 

A kádak többségét úgy tervezték, hogy a formának köszönhetően minimalizálják a szükséges teret, mégis komfortos érzetet keltsenek. Fontos, hogy a terméket úgy helyezzük el, hogy könnyen hozzá férhessünk a mosdókagylóhoz, a wc-hez, illetve az egyéb bútorokhoz.

 

A Mozaikkerámia webshopjában vásárolhatsz a kerekded vonalvezetésű termékcsaládból is. Ebben kádat és mosdót egyaránt találhatsz az apró helyiségbe. Vannak azonban olyan szettek is, amelyekben a két termék mellé még kádparavánt és egyéb bútort is találhatsz. 

 

Vegyük figyelembe a család igényeit! 

 

A legfontosabb szempont a kialakításnál, hogy tudnunk kell, mire vágyik a család. Hiába praktikusabb egy zuhanykabin beépítése egy kis fürdőszobába, ha egyszer a gyermekek és mi magunk is jobban vágyunk egy forró fürdőre. Természetesen akadhatnak köztes megoldások is, ilyen például egy kádkabin, amely kis helyet igényel, mégis alkalmas relaxációra is. Ebben az esetben a kád nemcsak fürdőzésre, hanem zuhanyzásra is kiváló. Egy paravánnal pedig rásegíthetsz, hogy ne áztasd el minden alkalommal a fürdőszobát. 

 

Amennyiben spórolni is szeretnél vagy környezettudatosabban szeretnél élni, abban az esetben pedig használhatsz termosztátos csaptelepet, amellyel áramot, vizet és ezzel együtt pénzt is megtakaríthatsz.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!