Így válasszunk karikagyűrűt (x)
Így válasszunk karikagyűrűt (x)

www.karikagyuru.hu

2021. 06. 11.
Mikor egy szerelmespár életében elérkezik a pillanat, amikor úgy érzik, hogy csak együtt tudják elképzelni az életüket, akkor ideje annak is, hogy kiválasszák az ékszert, amit egy életen át fognak viselni. Ez egy örömteli, kompromisszumigényes és gyönyörű feladat, ami a legtöbb esetben igencsak sok fejtörést okoz a résztvevőknek.

 

Ez egy PR cikk

Milyen gyűrűt válasszunk?

 

Az egyik legfontosabb pont a karikagyűrű alapanyaga, azaz a nemesfém, amit az ujjunkra húzunk. Ez sokak számára elég nehéz kérdés, mert egy esetleges allergia következtében fellépő bőrtünet nagyon megkeserítheti az életünket. Éppen ezért a fémallergiában szenvedő pároknak is lehetőségük van álmaik karikagyűrűjének a megtalálására.

A legnépszerűbb alapanyag, amiből gyűrűket készítenek, az a mai napig az arany. Bár az arany maga meghatározó, de ma már a karikagyűrűk számos árnyalatban pompázhatnak. Ez lehet sárga-, illetve fehérarany, de egyre jobban utat tör magának a rózsaarany is. Sőt ha nem tud választani a pár, akkor akár kombinálni is lehet a fenti árnyalatokat. Ezek nagyon mutatós, egyedi darabok lehetnek, amik garantáltan nem jönnek szembe sehol.

Egy másik nagy dilemma szokott lenni, hogy milyen, mekkora és hány darab kő kerüljön az ékszerbe. Míg a nők előszeretettel választják a köves karikagyűrűket, addig a férfiak inkább az egyszerűbb darabokat kedvelik, minden csillogás nélkül. Persze akinek tetszik, természetesen bármikor választhat az ékszerébe valamilyen izgalmasan csillogó drágakövet. A legnépszerűbb a gyémánt, ami törhetetlenségével a szerelem örökké tartó voltát jelképezi. Az, hogy egy adott gyűrűbe milyen és mennyi követ választunk, maximálisan ízlés és pénztárca függvénye.

A legnépszerűbb gyűrűtípusok

 

Karikagyűrűben is léteznek igazán népszerű elképzelések és típusok, ezek közül gyűjtöttünk most össze hármat.

Az első a köves karikagyűrű, ami bár tartalmaz egy vagy több kisebb nagyobb gyémántot vagy drágakövet, nem keverendő össze az eljegyzési gyűrűvel. Érdemes átgondolni a karikagyűrű kiválasztásakor, hogy az eljegyzési gyűrű milyen és mekkora drágakövet tartalmaz, és jó, ha harmonizál egymással a két ékszer.

A hagyományos típus is nagyon népszerű. Ezt mindenki jól ismerheti szüleink, nagyanyáink idejéből. Egy egyszerű letisztult arany karika minden sallang és extra díszítés nélkül, aminek valószínűleg ebben rejlik a vonzereje és ezért is örök divat.

A modern típus pontosan összefoglalja azt, ami miatt a legtöbben választják. Nem a szokványos hagyományos arany karika, hanem valami merész tulajdonsággal rendelkezik. Fontos tudni, hogy a geometrikus karikagyűrűk csak kívülről változatos formájúak, belülről kényelmes domború kialakításúak. Ha modern karikagyűrűre vágysz, akkor keresve sem találhatsz jobbat.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!