Hogyan harcoljak a pattanások ellen? (x)
Hogyan harcoljak a pattanások ellen? (x)

www.drhertelendy.com

2021. 03. 23.
Amikor eljön a várva várt nap, majd kiugrunk a bőrünkből, mindenre felkészültünk, mindent előkészítettünk, aztán mit ad Isten; egy pattanás jelenik meg az arcunkon. Van olyan, aki szerencsére megússza havi egy pattanással, de sajnos sokan nem ilyen szerencsések.

 

Ez egy PR cikk

 

Fontos, hogy jó kezelési módot válassz, így a következő cikkben néhány speciális pattanáskezelő készítményről lesz szó. 

 

Pattanás - “Miért jött ki már megint?”

 

Nos, vannak olyanok, akiknek egész életükben csupán néhány pattanással kell szembenézniük, míg mások sajnos nehezebb helyzetben vannak, és bizony extrémen érintettek a témában. De mégis miért és hogyan alakulnak ki a pattanások?

 

Általában az eltömődött faggyúmirigynyílások a bűnösök, amelyek gyulladást hoznak létre és helyet adnak a pattanásoknak. A fokozott faggyútermelés persze csak hab a tortán. A pattanásoknak is megannyi változata létezik, van gennyes, hólyagos és csomószerű pattanás is. 

 

Mit tehetsz te?

 

Azoknak, akiknek életében rendszeresen visszatérő probléma a pattanás, fontos néhány szabályt betartaniuk, hogy javítsák életminőségüket.

 

Már az alapvető hétköznapi tevékenységek során is óvatosan kell eljárni, hiszen például a nem jó módszerrel eltávolított smink, de a helytelen technikájú borotválkozás is sokat árthat. Az sem mindegy, hogy milyen minőségű kozmetikai termékeket használunk.

 

Természetesen az étkezésre is ügyelned kell! Csak cukorban és zsírban szegény ételeket fogyassz, és egyél minél több rostos ételt! Ezenkívül igyekezz leredukálni a stresszfaktorokat az életedben!

 

Nos, sokszor nem elég, ha az életmódunkon változtatunk és drasztikusabb lépésre van szükség. A Dr. Hertelendy pattanáskezelő termékei szerencsére segítenek orvosolni a problémát és csökkenteni a kellemetlen tüneteket. 

 

Pattanás elleni készítmények

 

Az nem nevezhető kezelésnek, hogy kinyomjuk a pattanásokat, mivel ez sok esetben csak tetőzi a bajt. Fontos, hogy magától fakadjon ki, de természetesen a profi készítmények is sokat segítenek. 

 

Milyen termékek között válogathatunk? Ott vannak például a pattanásszárító gélek, amelyek segédkeznek a gyulladt és váladékozó pattanások kezelésében. Géles szerkezetüknek köszönhetően gyorsan felszívódnak a bőrbe. 

 

Az extrém esetek kezeléséhez az ún. “Csodás ragyakezelő” csomag ajánlott, ami még a hormonális problémákkal küzdők számára is alkalmas lehet. A csomag számos hasznos terméket tartalmaz, s így hatékonyan segítenek a probléma kapcsán. 

 

Fontos, hogy a visszatérő pattanások hátterében sok esetben pajzsmirigyműködési vagy hormonháztartási zavar is állhat. Emiatt mindenképpen keresd fel orvosod pontos diagnózisért, aki véleményezheti az alkalmazni kívánt készítményeket is!

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvasd el a betegtájékoztatót, vagy kérdezd meg kezelőorvosod, gyógyszerészed!

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!