Hátborzongató videón mutatták be, hogyan „gyártanának” újszülötteket egy futurisztikus szerkezet segítségével
Hátborzongató videón mutatták be, hogyan „gyártanának” újszülötteket egy futurisztikus szerkezet segítségével

Youtube/Hashem Al-Ghaili

2022. 12. 22.
Egészen hátborzongató videót tett közzé a tudomány nagyra törő találmányainak, futurisztikus terveinek propagálásával foglalkozó szakértő, Hashem Al-Ghaili. Ilyen alternatívát dolgoztak ki a gyermekvállalásra – vagy ha úgy tetszik, a babák „gyártására”.

E célból dolgozták ki az EctoLife nevű szerkezetet, illetve annak koncepcióját, mellyel a szó szoros értelmében sorra gyárthatják majd az újszülötteket.

Íme a videó:

Látható, hogy egyfajta mesterséges anyaméhben vagy burokban tartják a csecsemőket, amin keresztül gondoskodnak róla, hogy a babák megkapják a szükséges tápanyagokat és minden más szükségük is be legyen töltve. Egészen addig, amíg ki nem fejlődnek teljesen és meg nem „születnek”.

A tervek szerint éves szinten 30 ezer újszülött „gyártására” lesz majd alkalmas a megálmodott szerkezet, már amennyiben tényleg megvalósul az elképzelés.

(Hetek)

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!