Fogyás teával? Így csináld, hogy hatékony legyen! (x)
Fogyás teával? Így csináld, hogy hatékony legyen! (x)

www.mmatcha.hu

2021. 01. 22.
Ha már rákerestél az interneten a fogyás szóra, akkor biztosan találkoztál olyan reklámmal, mely gyors fogyást ígér úgy, hogy nem mást kell tenned, csak rendszeresen elkortyolgatni egy-egy csészényit a reklámban található méregdrága „fogyasztó” teából. 

 

Ez egy PR cikk

 

Persze vannak, akik átlátnak az ilyen reklámokon, de sajnos még mindig akadnak olyanok is, akik bedőlnek a hangzatos átveréseknek. De mi az igazság? Egyáltalán van olyan tea, amellyel fogyni lehet?

 

Látszatfogyás és valódi fogyás

 

Ha egy tea elé odabiggyesztik a zsírégető vagy a súlycsökkentő jelzőt, akkor biztosan lesz olyan, akinek felkelti az érdeklődését, főleg akkor, ha gyors fogyást ígér az adott termék reklámja. A rendszeres fogyasztást követően nem is tűnik kamunak a dolog, hiszen a mérleg valóban egyre kevesebbet mutat. Ezzel azonban van egy nagy probléma: ez a fogyás nem igazi fogyás.

 

Ugyanis fogyás és fogyás között van különbség, hiszen nem mindegy, hogy csupán átmeneti súlyveszteségről vagy valódi fogyásról beszélünk. Az ilyen csodateák jellemzően az előbbit ígérik, amit be is tudnak tartani azért, mert ezekben vagy vízhajtó vagy olyan anyag van, ami irritálja a bélfalat, ezáltal pedig hasmenést okoz. Ennek következtében pedig sok víz és a széklet is viszonylag gyorsan távozni fog a szervezetből, aminek köszönhetően változik a testsúly is.

 

A dolog hátulütője, hogy ahogy abbamarad a csodatea fogyasztása, az elveszett súly napokon belül visszatér.

 

A zöld tea a fogyókúrázók csodaitala

 

A fogyókúrázók körében nem ismeretlen a zöld tea, aminek számtalan olyan hatása van, ami segíti a fogyási törekvéseket. Ennek okai között található, hogy a zöld teában lévő antioxidánsok, egészen pontosan a katekinek fokozzák az anyagcserét, aminek nem csupán a súly megtartásában van szerepe, de a fogyás elősegítésében szintén hatékony. Emellett az felgyorsult anyagcsere a salakanyagok gyorsabb ürülésében szintén szerepet játszik, ami további súlycsökkenéshez vezet, hiszen a lerakódott méreganyagok bizony meglátszódnak a derékbőségen is.

 

A zöld teából nagyszerű hatásai ellenére sem javasolt napi 2-3 csészénél többet fogyasztani, de ha gyorsabb eredményre vágysz, érdemes bevetni a zöld teák királyát, a matcha teát.

 

Fogyás matcha teával

 

A matcha tea lényegében ugyanúgy zöld tea, mint a hagyományos verzió, de azzal a különbséggel, hogy a hagyományoshoz képest nem csupán a hatóanyagok 10-15%-a hasznosul a szervezetben, hanem a 100%-a. Ennek oka, hogy a matcha tea előállítása során az egész tealevelet porrá őrlik, így azt teljes mértékben bevisszük a szervezetünkbe, nem csupán kiáztatjuk és eldobjuk.

 

Persze matcha teából sem ajánlott napi 2 csészénél többet fogyasztani, de ez a mennyiség is beindítja a szükséges folyamatokat, hogy a fogyási program sikerrel záruljon.

 

Amennyiben te is kipróbálnád a matcha tea számtalan jótékony hatását, nézz szét az M Matcha oldalán, és rendelj egy igazán finom és minőségi japán matcha tea adagot!

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!