Érettségi felkészülés önállóan vagy segítséggel? (x)
Érettségi felkészülés önállóan vagy segítséggel? (x)

www.rubicon-mesterkurzus.com

2021. 02. 17.
Évről évre egyre nagyobb az elvárás a végzős diákoktól. A rengeteg anyag kidolgozása és megtanulása sok időt és energiát vesz el a fiatalokból. Erre nyújt segítséget számos online képzés, mint például a Rubicon Történelem Érettségi Mesterkurzus is. Ez kizárólag a vizsgára készít fel, nem tanít meg feleslegesen minden egyes évszámot és fogalmat.

 

Ez egy PR cikk

 

Ebből a cikkből kiderül, hogy önállóan vagy segítséggel jobb-e felkészülni az érettségire!

 

Hogyan készülj fel a történelem érettségire otthonról?

 

Az otthoni felkészülésnek is megvannak az előnyei és a hátrányai. Az biztos, hogy sokkal nyugodtabb és kellemesebb környezetben tanulhatod meg mindazt, amire az érettségin szükséged lesz. Akkor tanulhatsz, amikor tudsz, ha fáradt vagy, tartasz egy kis pihenőt, majd később ismét előveheted a tételeket. Hátránya viszont, hogy senki nem fog mögötted állni és a könyvedhez lökdösni, magadnak kell ezt megtenned. Persze ennyi idősen már mindenkiben van egy kis felelősségérzet, hogy a siker érdekében muszáj lesz leülni és felkészülni. 

 

A Rubicon Történelem Érettségi Mesterkurzus segítségével könnyedén írhatsz jelest a májusi vizsgán. Az online felkészítő néhány magánóra áráért biztosít számodra előre kidolgozott vázlatot és lexikai gyűjteményt a történelem érettségihez. A tematikus anyaghoz online juthatsz hozzá, így még ki sem kell mozdulnod az otthon melegéből.

 

Milyen előnyei vannak a Rubicon Történelem Érettségi Mesterkurzusnak? 

 

A tananyag több mint száz oktatóvideót biztosít az érettségizők számára. Megvásárlásával megkapod az összes tétel előre kidolgozott vázlatát. Emellé tartozik egy lexikai gyűjtemény is, amelyben évszámok, fogalmak és a topográfia is megtalálható. Továbbá minden tételhez csatolva vannak a tudást ellenőrző online tesztek is, így folyamatosan nyomon követheted, hogy hol tartasz a felkészülésben. 

 

A Rubicon Történelem Érettségi Mesterkurzus minden moduljának a végén található egy online próbaérettségi, amelyben vizsgatípusú kérdéseket találsz. A mesterkurzus elvégzésével tökéletes esszét írhatsz, de sokat javíthatsz továbbá a szóbeli feleleteden is. Mindezek mellé tartozik egy havi élő kérdezz-felelek, illetve hozzáférhetsz az évfolyam Facebook-közösségéhez is. 

 

Érettségi felkészülés önállóan vagy segítséggel?

 

Felvetődik tehát a kérdés, hogy vajon egyedül vagy segítséggel tudunk-e felkészülni legjobban az érettségire. Ezt persze mindenkinek magának kell eldöntenie. A Rubicon Mesterkurzussal viszont rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg, hiszen nem kell foglalkoznod a tételek kidolgozásával. Csak azt a tudást szívod majd magadba, amire valóban szükséged van ahhoz, hogy sikeresen levizsgázhass. A kérdés tehát összetett, de javasolt elfogadni egy kis segítséget, amellyel később már önállóan is boldogulhatsz otthon a négy fal között.

(A RUBICON-HÁZ KFT fizetett PR cikke)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!