Emlékezetes kalandok a gyerekszobában (x)
Emlékezetes kalandok a gyerekszobában (x)

www.babaagynemubolt.hu

2021. 03. 17.
Azokban az otthonokban, ahol kisgyermekes családok élnek, nagy szerepet kap a gyerekszoba. Fontos, hogy olyan birodalmat rendezzünk be gyerekeinknek, ahol szívesen töltik az idejüket. 

 

Ez egy PR cikk

 

Számos olyan kiegészítőt vásárolhatunk számukra, amelyekkel kalandossá, izgalmassá tehető a szobájuk. Akkor is aktív és mozgalmas lehet a napjuk, ha kint épp esik az eső, vagy zárva van a játszóház.

 

Ladbamedence

 

Ki ne szeretne egy puha medencében játszani megszámlálhatatlan kislabda között? A gyerekek nagyon szeretik ezt a színes, izgalmas játékot. A kislabdák megfogása, eldobása ráadásul kiválóan fejleszti az idegrendszerünket. A szem-kéz koordináció szempontjából rendkívül jótékony a labdamedence hatása. Ráadásul igazán önfeledt szórakozást kínál, akár még a szülők részére is. 

 

Ügyeljünk arra, hogy a medence fala kellően merev legyen és a kis labdák bababarát anyagból készüljenek. A gyerekek nagy eséllyel a szájukba veszik őket, ezért fontos, hogy ne tartalmazzanak káros anyagokat.

 

Csúszda

 

A labdamedence akkor adja a legnagyobb élményt a gyerekeknek, ha egy csúszdáról érkezhetnek a kis labdák közé. Számos kis méretű csúszdát forgalmaznak a bababoltok, amelyek a szobában is elférnek. Találunk olyan csúszdákat, amelyeket kifejezetten labdamedencékhez ajánlanak. Ez azért előnyös, mert így biztosan passzolni fog a két játék mérete.

 

Ezek a szobai játékok akkor is mozgásra késztetik a gyerekeket, ha épp valamiért nem tudunk kimenni a szabadba. Ez pedig a hangulatuk és a fejlődésük szempontjából is kiemelten fontos. A csúszdák vásárlásakor érdemes a tartósabb, fából készült változatot választani. Ezek tovább kiszolgálják gyermekeinket, és természetes alapanyagból készülnek.

 

Indián sátor

 

A bunkerépítést minden gyerek nagyon szereti. Elbújni a meghitt, félhomályos kuckóban, indiánosat játszani vagy csak csendben rajzolgatni. Ehhez általában a lakás összes takaró- és lepedőkészletét felhasználják a gyerekek. 

 

A készen kapható indián sátor megadja nekik a bunker semmihez sem fogható varázsát. Elbújhatnak, játszhatnak, olvashatnak, fantáziálhatnak anélkül, hogy felforgatnák az egész lakást. Ezek a csodálatos textilsátrak kiegészíthetőek matracokkal, díszpárnákkal, zászlókkal. Ráadásul méreteiknek köszönhetően akár kisiskoláskorig kényelmesen használhatják őket a gyerekek.

 

Hintaló

 

A legtöbb gyerek kedvenc játszótéri játéka a klasszikus állványos és a földben rögzített rugós hinta. Ezt az élményt fúrás-faragás nélkül is megadhatjuk számukra otthon is. A különböző díszítésű hintalovak a legkisebb gyerekszobában is elférnek. 

 

Az előre-hátra mozgást nem véletlenül szeretik a kisgyerekek. Az anyaméhben ugyanezt a hintázó, ringató mozgást érezték hosszú heteken át. Ráadásul az idegrendszeri fejlődésüket is rendkívül pozitívan befolyásolja a hinta. Nem véletlen, hogy a legtöbb korai fejlesztő foglalkozás szerves részét képezik a különböző ringató mozgások.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!