Elérhető árú kerti gépek (x)
Elérhető árú kerti gépek (x)

www.plazaweb.hu

2021. 02. 25.
Hamarosan beköszönt a tavasz és éled a természet. Ahol van egy kis kert, a madárcsicsergés nem csak a tavasz hírnöke, hanem egyúttal a soha véget nem érő kerti munkálatokra is figyelmeztet. A gondozott kert ugyanis csak fáradtságos munkával teremthető meg.

 

Ez egy PR cikk

 

A PLAZAWEB.HU online áruház kertigép-kínálatában számos nehéz, ház körüli munkához használható gép található, amikre a pihentető környezet kialakításához van szükség.

 

Díszkert vagy termőterület?

 

Egy jól kitalált és kivitelezett kert szemet gyönyörködtető. A kertben pihenni nyugtató, de fárasztó és időigényes a kialakítása. A fényképeken látott csodaszép kertek mögött rengeteg tervezés, idő és munka van, ami sokakat visszatart a megvalósítástól. Ha nem készítünk ágyásokat, kerti utat, nem ültetünk fákat és virágokat, egyszerűen csak füvet vetünk a ház körül, havi rendszerességgel azt is nyírni, ápolni kell, hogy szép maradjon. 

 

Aki igényes környezetre vágyik, nem spórolhatja meg az élőmunkát. Szerencsére ehhez manapság már nem kell vér és verejték, egyre bővül azon munkák köre, ahol kerti gépeket használhatunk, amik megkönnyítik a nehéz fizikai munkát. A kézreálló, praktikus kerti gépek segítségével csökkenthető a környezetünkre fordított idő és energia. A változatos műszaki tartalommal készült gépek vásárlása gyorsan megtérül. 

 

A kerti munka elképzelhetetlen kerti gépek nélkül

 

A motoros szerkezetek elsősorban a nagy erőkifejtést igénylő vagy monoton munkákban vannak a segítségünkre. Mire mennénk favágáskor láncfűrész nélkül? Vagy ha ágaprító nélkül kellene eltüntetni a nyesedéket a tavaszi metszés után?

 

A gondozott kert kialakítása elképzelhetetlen pázsitápoló és -vágó gépek nélkül. A gyeplazító egy remek eszköz a fű frissen tartására. Mindenkinek ajánlott, aki egészséges, sűrű növésű és szép zöld gyepet szeretne. A fűnyíróhoz hasonló szerkezet cserélhető acéltüskés hengerekkel van ellátva. A szellőztetőhenger megtisztítja a talajt a lenyírt fűtől, a moháktól, az acél talajlazító henger pedig mélyen kezeli a talajt.

 

A fűnyírás nem igazán nehéz, de roppant időigényes és monoton munka. Jó, hogy nem kaszával kell nekiállni, hanem olyan fűnyírók közül lehet válogatni, amikkel csökkenteni lehet a munka időtartamát. A fűnyíróval a gyerekek is remekül elboldogulnak. Némi zsebpénz vagy fagyi ígéretével rávehetjük őket a kert rendbetételére, ehhez azonban olyan profi eszközöket kell a kezükbe adni, amire nyugodt szívvel rábízhatjuk őket. A PLAZAWEB.HU akkus, elektromos, önjáró és nem önjáró fűnyíró gépei megbízhatóak, és kezelésük valóban gyerekjáték.

 

Ha kíváncsi vagy további, többfunkciós kerti és a ház körüli munkákat segítő gépekre is, mert művelni szeretnéd a kertet, fűkaszára, sövényvágóra van szükséged ahhoz, hogy a sövényt formára nyírd a szomszéd irigykedő pillantásai közepette, netán le akarod mosni a térkövet a nagynyomású mosóval, látogass el az áruház oldalára.

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!