Elektromos autóra szeretnék váltani, kihez fordulhatok? (x)
Elektromos autóra szeretnék váltani, kihez fordulhatok? (x)

www.101evpark.hu

2021. 02. 19.
Manapság már nem olyan nagy dolog, ha valaki elektromos autóra váltana, de sokan nem tudják, hogy kihez fordulhatnak. Pedig Magyarországon is van olyan autókereskedés, ami kifejezetten elektromos autókkal foglalkozik.

 

Ez egy PR cikk

 

Nézzünk most meg egy pár kérdéskört, hogy lásd, milyen lehetőségeid vannak jelenleg Magyarországon, ha elektromos autóra szeretnél váltani a közeljövőben.

 

Vásárlás előtti tesztelés? Megoldható!

 

Amikor elektromos autóról beszélünk, akkor szinte mindenkinek először a Tesla jut az eszébe, és ez nem véletlen. Elon Musk nagy úttörője az elektromos autózásnak. Folyamatosan fejlesztik a Teslákat, legyen szó akár önvezetésről, gyártástechnológiáról vagy az akkumulátorokról. Rendszeresen érkeznek a frissítések a Tesla modellekre, melyek akár teljesítménynövekedést is eredményezhetnek, ami nemrég még sci-fi kategória lett volna.

 

Láthatod, a Teslákat nem véletlenül szeretnék sokan kipróbálni. Épp erre építve vannak már itthon is olyan cégek, akik a Tesla autók tesztvezetését ajánlják. Egy ilyenen érdemes részt venni, mielőtt megveszed az első Tesládat. Mondok jobbat! Ha komolyan gondolod, előbb próbálj ki 1-1 napra több modellt is, hiszen bérlésre is van már lehetőség Magyarországon.

 

Új elektromos autóra váltás, akár hitelre is

 

Ha nem zsebből akarod (vagy nem tudod zsebből) fizetni az új elektromos autódat, akkor erre is van már megoldás pl. lízing formájában. Ezeket természetesen teljes körű ügyintézéssel kínálják, legyél akár magánszemély, akár vállalkozó.

 

Mi lesz az elektromos autó szervizelésével?

 

Az egyik nagy érv az elektromos autók mellett az, hogy szinte nincs is szükség a szervizelésükre. Viszont ez így egy kicsit sántít, ugyanis attól, mert nincs benne robbanómotor, kevesebb a mozgó alkatrész, még lehetnek meghibásodásai. Illetve akárkit érhet sajnos baleset, mehetnek bele, mehet neki valaminek, stb. Sajnos az elektromos autóknál is megtörténhet a baj, de szerencsére valóban fényévekkel kevesebbszer kell velük a szervizt látogatni.

 

Amikor viszont baj van, akkor az elektromos autónál éppúgy szükség lehet a gyors segítségre, mint robbanómotoros társainál. Ekkor viszont jó tudni, hogy hol van elektromos autókra szakosodott szerviz, amelyből még sajnos elég kevés van az országban. Ha olyan cégnél szeretnéd az új elektromos autódat megvenni, ahol saját szervizháttérrel is rendelkeznek, akkor fordulj a 101 EV Parkhoz! Ők nem csak a későbbi szervizben tudnak neked segíteni, de a már említett élményvezetésben, bérlésben és akár a finanszírozásban is. Egyedülállóak az országban azzal, hogy azonnal elérhető, készleten lévő elektromos autókat is tudsz náluk vásárolni. De a megrendelt autók is maximum 2 hónapon belül megérkeznek.

 

A papírmunka, amit senki sem szeret

 

A kereskedők a rendeléstől az átvételig minden papírmunkát levesznek a válladról. Neked csak aláírnod kell.

(A 101 EV PARK Kft. fizetett PR cikke)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!