Drogot is találtak Nancy Pelosi férje vérében, miután balesetet okozott
Nancy Pelosi a baleset idején az ország másik felében tartózkodott
Drogot is találtak Nancy Pelosi férje vérében, miután balesetet okozott

Youtube/Sky News Australia

2022. 08. 04.
Balesetet okozott Nancy Pelosi amerikai házelnök férje. Miután a rendőrök letartóztatták, a férfi vérében kábítószert találtak, mivel azonban letette az 5 ezer dolláros óvadékot, másnap reggel szabadon távozhatott.

A baleset során a másik autót vezető sofőr megsérült, más sérültekről nem adtak hírt.

Az Origo a V4NA nemzetközi hírügynökségre hivatkozva közölte: bírósági dokumentumokból kiderült, hogy Paul Pelosi szervezetében kábítószereket találtak a rendőrök, miután letartóztatták, mert autójával balesetet okozott Kaliforniában.

Nancy Pelosi multimilliomos férjéről kiderült, hogy

„nemcsak alkoholt ivott, amikor autóba ült és balesetet okozott, hanem kábítószert fogyasztott"

- derül ki a bíróság dokumentumaiból a portál közlése szerint.

Megemlítik azt is, hogy a jelentések szerint letartóztatása során a férfi megpróbált átadni a helyszínelő rendőröknek egy rendőrségi udvariassági kártyát, amit "rendszerint azért kapnak egyes jó kapcsolatokkal rendelkező személyek, hogy megússzák a kisebb szabálysértéseket".

A dokumentumok szerint Pelosi "állítólag az alkoholos befolyásoltság jeleit mutatta" a helyszíni tesztek során, és a rendőrök az alkoholmérgezés objektív jeleit és tüneteit észlelték rajta.

A férfi a baleset utáni reggelen letette az 5 ezer dolláros óvadékot, és kiszabadult a fogdából - olvasható a portálon.

Nancy Pelosi egyik szóvivője leszögezte, a házelnök az ország másik felében tartózkodott a baleset idején - írta a V4NA-ra hivatkozva az Origo.

(Fox/MTI/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!