Divatos nadrágok molett alkatra (x)
Divatos nadrágok molett alkatra (x)

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 08. 26.
A megjelenés fontos része, hogy mindig a megfelelő nadrágot válasszuk ki felsőinkhez. Más nadrág illik a tunikákhoz, más az ingekhez és megint más a pólókhoz. A dolgot tovább nehezíti, ha kissé kerekdedebb idomokkal rendelkezünk. Pedig a gömbölyű testalkat nem jelenti azt, hogy ne hordhatnál nadrágot, sőt! Az öltözködésnél persze érdemes néhány szabályt betartanod.

Ez egy PR cikk

Öltözködési szabályok molett alkatra

Az első teendőd, hogy légy tisztában a saját alkatoddal. Ez a legfontosabb, ha olyan ruhadarabokat szeretnél választani, amelyek kiemelik az előnyeidet és elrejtik azt, amit nem szeretnél kidomborítani.

Az alkat persze nem azt jelenti, hogy vékony vagy molett vagy, hanem azt, hogy alma, körte, oszlop vagy homokóra. Az alkatok a testarányokat jelölik, s a formák arra utalnak, hogy milyen a váll-derék-csípő aránya a testünkön. Ezektől fog függni, hogy milyen fazonok állnak előnyösen nekünk.

Milyen nadrágokat hordhatunk gömbölyded alkatú nőként?

A magas derekú nadrágok nem csak kényelmesek, de védik a derekat és formázzák a pocakot is. A molett nőknek mindenkinél fontosabb, hogy pontos méretet vásároljanak maguknak, mert a nem passzoló, túlméretezett darabok csak vastagabbnak fogják mutatni őket.

www.ildidivatdunaharaszti.hu
www.ildidivatdunaharaszti.hu

Nyugodtan hordj feketét, de azt felejtsd el, hogy mindig abban kell járnod. Ugyan a sötét színek valóban karcsúsítanak, de rengeteg más módon is javíthatsz optikailag a megjelenéseden. Például itt az ideje, hogy elővedd a magassarkú cipőidet, amelyek képesek sokkal hosszabb lábakat varázsolni neked! Ha a cipőddel egyforma színű nadrágot hordasz, a hatást még tovább fokozhatod!

Ha pedig élnél a fekete szín nyújtotta előnnyel, ha körte alkatod van, akkor a fekete nadrág egy vidám felsővel tuti befutó lesz. A színek befolyásolják, hogy mások hogyan látnak téged, de még a te hangulatodat is meghatározhatják. Ne mondj le róluk!

A farmernadrágjaid csak finoman legyenek koptatottak, különben szélesíteni fogják a combjaidat! Sokan szeretjük a leggingseket, hiszen szuper kényelmesek és olyan kellemesen simulnak a bőrünkre, hogy öröm viselni őket. Arra mindig figyelj, hogy a leggingsre ne nadrágként, inkább vastag harisnyaként gondolj, ezért ahhoz mindig hosszított fazont, illetve tunikát válassz!

Ne felejtsd el, hogy a divat, a trendi nadrágok, neked is járnak és válassz bátran az Ildi Divat Dunaharaszti nadrágjai közül! Ne rejtsd magad bő ruhák alá, inkább mutasd meg az alakodat és érezd jól magad!

Hogyan válassz nadrágot?

A nadrág mindig legyen jó minőségű anyagból és az is fontos, hogy kényelmes legyen. A jó nadrágválasztás alapja, hogy az alkalomhoz és a felsőrészhez is passzoljon. A nadrág emelje ki előnyösen az alakunkat és ne vastagítsa a lábainkat. Ha csak lehet, azonos színű cipővel és magassarkúval viseljük. Persze kiránduláshoz és sétához válasszunk nyugodtan kényelmes edzőcipőket.

Egy jó anyagú, csinos nadrággal könnyen összeállíthatunk egy olyan szettet magunknak, amiben magabiztosan érezhetjük magunkat. A kényelem és az előnyös megjelenés valósággal szárnyakat ad!

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!