Bréking: reagált a királynő Meghanék "drámai" interjújára
A Buckingham Palota "megrendülve értesült" a hercegi pár tapasztalatairól
Bréking: reagált a királynő Meghanék "drámai" interjújára

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 03. 09.
A Buckingham Palota megtörte a csendet és reagált Harry herceg és Meghan Markle vasárnap esti rendkívüli interjújára, amelyben többek között rasszizmussal vádolták a királyi családot. 

Az ominózus interjúban Meghan a brit bulvársajtót, a királyi családot és az őket körülvevő személyzetet is súlyos vádakkal illette. Elmondása szerint rasszista módon beszéltek a születendő gyermekükről, valamint nem kapott megfelelő segítséget akkor sem, amikor öngyilkossági gondolatokkal küzdött.

A királynő most nyilatkoztatot tett közzé, ami így szól: 

"Az egész család szomorúan értesült arról, hogy mennyire nagy kihívást jelentett az elmúlt pár év Harry és Meghan számára.

A felhozott ügyek, különösen a rasszizmust érintően, aggasztóak. Miközben a visszaemlékezések eltérőek lehetnek, nagyon komolyan kell ezeket venni és családi körben azokkal foglalkozni kell. Harry, Meghan és Archie mindig is a család rendkívül szeretett tagjai lesznek."

(Guardian)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!