Botrány: letartóztattak három Real Madrid-játékost kiskorúról készített szexvideó miatt
Botrány: letartóztattak három Real Madrid-játékost kiskorúról készített szexvideó miatt

illusztráció(Youtube/Real Madrid)

2023. 09. 15.
Nem hozták nyilvánosságra, hogy a spanyol klub melyik játékosairól van szó.

A spanyol rendőrség előállította a Real Madrid három futballistáját, mert állítólag a Kanári-szigeteken tartózkodásuk alatt készítettek olyan szexvideót, amelyen egy kiskorú is látható.

Egy 16 éves lány édesanyja jelentette fel a játékosokat, miután a lányáról szexvideót készítettek a Kanári-szigeteken, és bár a lány állítja, hogy a kapcsolatok beleegyezésesek voltak közte és a focisták között, a felvételt az engedélye nélkül készítették.

A lány csak később értesült a felvétel létezéséről, amelyet a sportolók megosztottak egymás között Whatsapp-üzenetben.

A rendőrség három futballistát előállított, egy negyedik társuk ellen pedig még tart a nyomozás, hogy milyen szerepe volt az ügyben.

A focisták a klub ifjúsági csapatában játszanak. A gyanúsítottakat egyelőre szabadlábra helyezték, miután a rendőrség lefoglalta a telefonjaikat bizonyítékként.

(Guardian / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!