Bányai László, Tóth Sándor és az Unicum Barista elképesztő sztorija (x)
Bányai László, Tóth Sándor és az Unicum Barista elképesztő sztorija (x)

www.idrinks.hu

2021. 03. 16.
Ebben a cikkben a Zwack Unicum Barista által képviselt csodás ízvilágról, valamint a nem éppen hétköznapi ital létrejöttét övező páratlan történetről lesz szó. Igyekszünk minél feszesebben összekötni a szálakat, hogy az italkülönlegesség mögötti koncepcióról lerántsuk a leplet.

Ez egy PR cikk

Következzen tehát Bányai László, Tóth Sándor és a Zwack Unicum munkásságának a közös keresztmetszete, aminek mi magunk lehetünk a haszonélvezői fogyasztóként.

Bányai László vállalkozói kedve és a kávé iránti vonzalma

Bányai László jó néhány évtizeddel ezelőtt, még a szocializmus idején költözött az Amerikai Egyesült Államokba. Itt pedig nem akármilyen szorgalommal és kitartással sikeres vállalkozást alapított és vitt egyre magasabb szintre.

Viszont legbelül mindig is másfajta célok, izgalmas projektek foglalkoztatták. Egész pontosan az volt a szíve vágya, hogy a festői Costa Ricán kizárólag a kávéval foglalkozhasson. Costa Rica partjait járva és ott horgászva nemcsak a fantasztikus vidéket, hanem a földjében rejlő kincseket is felfedezte.

Aztán 2007-ben lépett egy merészet, úgyhogy vásárolt 11 hektárnyi területet Lourdes völgyében. A koncepciója egyértelmű volt: újratelepíteni a völgyet 55.000 Caturra és Catuai kávécserjével. A vidék iránti szeretetet így fogalmazta meg: „Tettem egy kört és mostanra megtaláltam, amit kerestem.”

Tóth Sándor szerepvállalása az Unicum Barista történetében

Az 1997 óta a kávéval intenzíven foglalkozó Tóth Sándor 2008-ban indult el az első versenyén, 2010-ben Londonban már a vb-döntőn vehetett részt, 2011-ben pedig magyar bajnokként a kolumbiai világbajnokságon is részt vett hazánk színeit képviselve.

Egy igazi ínyenc és a minőségre érzékeny szakember számára bizony a Bányai László-féle kávé bizony kuriózum. Úgyhogy ennélfogva nem is a véletlen műve, hogy a costa rica-i Bányai Farm kávéi a legkedvesebbek között vannak Sándor szemében.

Bányai László, Tóth Sándor és az Unicum Barista páratlan találkozása

A sors szerencsés fintora, hogy a Zwack Unicumnál évek óta a tervek között szerepelt már egy különleges kiadás keretein belül az Unicumot összehozni a kávéval. A terv megvalósítása természetesen csakis a megfelelő minőségű kávé használatával történhet.

A végeredménynek pedig fogyasztóként mi magunk lehetünk a haszonélvezői. Ugyanis az Unicum Barista kapcsán az egyik legkomolyabb hozzáadott érték az ízlelést követően látványosan érzékelhető kiemelkedő összhang.

A Zwack Unicum Barista ízjegyei tehát a Lucky Cap COMPONENT arabica kávé kellemesen kesernyés stílusával válnak együtt teljessé. Ennek köszönhető tehát az a fantasztikus élmény, amit lehetőségünk van megtapasztalni a Zwack Unicum Barista minden egyes kortyolásakor.

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!