Amit a hajbeültetésről tudni érdemes! (x)
Amit a hajbeültetésről tudni érdemes! (x)

www.turbohair.hu

2023. 11. 20.
Még mindig bőven akadnak olyanok, akik számára ismeretlen fogalom. Ráadásul a hiedelmekkel ellentétben ez nem csak ideiglenes megoldás. Mégis rengeteg tévhit és félreértés övezi ezt a témakört.

Ez egy PR cikk

Alábbi cikkünkben annak járunk utána, hogy miért olyan vonzó a TurboHair Medical által is kínált hajbeültetés.

A hajunk a kincsünk

Az erősebbik nem számára nem túl biztató hír, hogy a harmincadik születésnap betöltése előtt a férfiak majdnem 30%-a elkezdi elveszíteni a haját. 50 éves korra ez felmegy egészen 50%-os arányra.

Talán nincs is olyan ember a Földön, aki ezt a jelenséget pozitívumként tudja értékelni. Veszítünk egészséges önbizalmunkból és kicsit az öregedés kezdetét látjuk benne. Ezek a számok és arányok nem néznek ki jól, de tudhatjuk is belőle, hogy problémánkkal korántsem vagyunk egyedül.

Egy-két generációval idősebb embertársaink kénytelenek voltak belenyugodni a szerencsétlen helyzetbe. A jelenünk viszont már sokkal reménytelibb.

De miért olyan fontos számunkra a hajunk?

  • Kimutatott tény, hogy hajjal fiatalabbnak nézünk ki.

  • Állásinterjún vagy üzleti tárgyaláson is részese lehet a sikernek.

  • A magánéletben történő ismerkedésre is pozitív hatással van.

  • Észre sem vesszük, de nagyobb az önbizalmunk, ami sugárzik rólunk.

Alkalmasak vagyunk a hajbeültetésre?

Ott tartunk, hogy nincs hajunk vagy legalábbis egy nagyobb része már elveszett. Mi a következő teendő? Fel kell mérnünk, hogy alkalmasak vagyunk-e hajbeültetésre.

A TurboHair Medical Klinikán az alkalmasság megállapításához megvizsgálják a hajunkat, fejbőrünket és általános egészségi kondíciónkat. A jó hír, hogy ez teljesen díjmentes. A beavatkozásra kizárólag akkor kerül sor, ha előrevetíthető a nagy fokú és kiváló eredmény.

Sajnálatos módon nem mindenki minősül alkalmasnak. Ezért előfordulhat az az eset, hogy végül nem javasolt minősítést kapunk. Melyek ezek az esetek?

  • Extrém ritka haj esetén (a tarkórészen található hajtüszők nem elegendőek).

  • A hajhullásért egy ritka egészségügyi faktor a felelős (így a tüszők beépülése is bizonytalan lenne).

  • Az illető még nagyon fiatal, így a hajvesztés korai stádiuma tart (a jobb eredményért később érdemes a beavatkozást elvégezni).

Röviden a gyakoribb hajbeültetési technikákról

A Standard F.U.E. hajbeültetés alkalmával a hajban dúsabb tarkóról kerülnek átültetésre a hajtüszők a hiányos területre. Ez a legelterjedtebb technológia, mely esetében egyetlen hátrány nevezhető meg. A beavatkozáshoz szükséges tűk mérete nagy, így a visszamaradt sebek gyógyulásához több időre van szükség.

A prémium F.U.E. hajbeültetés egy jóval újabb technika. Hatalmas előnye, hogy a tű mérete lényegesen kisebb, itt akár hajszálanként elvégezhető a művelet. A gyógyulási idő lerövidül és a végeredmény is magasabb színvonalat képvisel.

A F.U.E. Safe System hajbeültetés lényegében gépiesített beavatkozást takar. A szakember munkájának segítése a fő feladat, így a művelethez szükséges idő rendkívüli módon lerövidül.

Csak az első lépést kell megtennünk, a többin már a TurboHair Medical csapatának segítő kezei vezetnek át.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!