"A véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba" - Gulácsi és Petry mellett is kiállt Csányi Sándor
Az MLSZ elnöke a szövetség oldalán mondta el véleményét
"A véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba" - Gulácsi és Petry mellett is kiállt Csányi Sándor

forrás: MLSZ.hu

2021. 04. 12.
Csányi Sándor a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke közleményben vette védelmébe a válogatott elsőszámú hálóőrét, Gulácsi Pétert és a Hertha által elbocsájtott kapusedzőt, Petry Zsoltot. 

Az elmúlt időszakban Petry Zsolt Magyar Nemzetnek adott interjújának következményei  - melyet aztán az érintett később több pontban is kifogásolt- felkorbácsolták a közvéleményt, olyannyira, hogy a témában megszólalt a miniszterelnök és a Hertha BSC edzője, Dárdai Pál is.

Az MLSZ elnöke az mlsz.hu-n mondta el véleményét, szerinte el kell fogadni, ha az emberek különbözőképpen gondolkoznak.

"Tudomásul kell venni, hogy minden közösségben, a munkahelyeken és a sportegyesületeknél is, világnézeti és értékrendbeli kérdésekben eltérő vélemények léteznek. Ha ezek nem kirekesztők, rasszisták, akkor ezekkel együtt kell tudni élni, el kell fogadni, hogy az emberek különbözőképpen gondolkoznak.

A véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba – ez egyaránt igaz Gulácsi Péterre és Petry Zsoltra is"

– fogalmazott a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Csányi Sándor.

"Meggyőződésem, hogy a magyar válogatott teljesítményét és egységét nem fogja befolyásolni ez a most kialakult vita.

Nagyon remélem, hogy a jövőben a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak.

Kérem a szurkolókat, hogy ahogy eddig, ezután is egységesen álljanak a válogatott mögött. A játékosoktól pedig azt várom el, hogy a válogatott minél sikeresebb Európa-bajnoki szereplésére koncentráljanak"

– hangsúlyozta az MLSZ első embere.

(Hetek/mlsz.hu)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!