A legkeresettebb hotel – gyermekprogramokkal (x)
A legkeresettebb hotel – gyermekprogramokkal (x)

www.europafit.hu

2021. 02. 15.
Amikor az egész család nyaralni megy, nem könnyű olyan szálláshelyet találni, ahol a kicsik és a nagyok egyaránt jól érzik magukat. A gyerekek számára például különösen fontos, hogy kellőképpen lefoglalják őket, ugyanakkor jól is érezzék magukat. A következő pár sorban most olyan egyedi gyermekanimációs programokról olvashat, amely minden lurkó számára felejthetetlen élményt nyújt majd.

Ez egy PR cikk

 

“Mit ad egy hotel a gyermekemnek?”

 

A minőségi hoteleket nem könnyű kiválasztani, különösen akkor, ha családi nyaralásról van szó. De feltehető a kérdés, hogy mit nyújthat egy hotel a gyerekeknek? Nos, ha jól választunk, akkor nagyon sok mindent.

 

Először is ki kell jelenteni, hogy a jobb helyek nemcsak a nyári-tavaszi időszakban alkalmasak a gyerekek számára, hanem az év minden szezonjában. Legyen szó az ünnepi időszakokról, a hosszú hétvégékről vagy az iskolai szünetekről. 

 

Ezek a programok felejthetetlen élménnyel gazdagítják a család életét. Számos közös programmal megerősíthető a szülő-gyermek kötelék. Ugyanakkor a minőségi hotelek arra is odafigyelnek, hogy a gyermekek egyszerre szórakozzanak és tanuljanak is. Számos szabadidős tevékenység fejlesztő hatású a kicsikre nézve.

 

Animációs programok

 

A gyerekanimációs programoknak tulajdonképpen nincs korhatára, hiszen minden korosztály megtalálja a számára ideális időtöltést. 

 

Vannak ún. kukta főzőprogramok, kézműves és kreatív foglalkozások, beszélgetős, interaktív tevékenységek, sportjátékok és számítógépes játékok egyaránt. Ez utóbbi azért is olyan különleges, mert az ún. GameRoom a megszokott XBOX és PS4 játékokkal rendelkezik, de ezek mellett VR, robotos és szimulátoros játékok is szórakoztatják a gyerekeket. Ezek esetében a legnépszerűbb játékokat próbálhatják ki, mint amilyen a FIFA 17, a Lego- és Infinity, a STAR WARS, a Minecraft, a Formula 1 2016 vagy a Kinect Sports.

 

Ha ez nem lenne elég, akkor egy esti minidisco vagy Dzsungel Kuckója gyermekjátszó is képes feldobni a hangulatot. Ha szeretné gyermekét igazi élménnyel megajándékozni, akkor a hévízi Hotel Európa fit**** családbarát légköre és szolgáltatásai segíthetnek ebben Önnek!

 

Tematikus hetek

 

Nos, a szolgáltatások sokszínűségéről már éppen eleget beszéltünk, de arról még nem esett szó, hogy mit takarnak az Európafitben a tematikus programok. 

 

Az iskolai szünetekben, a kreativitást támogató, a koncentrációt fejlesztő programokkal találkozhatunk. A mozgásos programok segítik a felesleges energiák levezetését, ugyanakkor ezalatt a gyerekek másokhoz való kapcsolódását is megkönnyíti. 

 

Ezen programok úgy lettek összeállítva, hogy bármilyen korú gyermek jól érezze magát, ráadásul érdekes témákra osztják fel az egyes időszakokat, hogy garantált legyen a móka és a kacagás. Legyen szó bármilyen tevékenységről, minden gyermek megtalálja a hozzá illő elfoglaltságot.

(A Hévinvest Spa-Golf Zrt. fizetett PR cikke)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!