A legjobb meglepetések nászajándékba (x)
A legjobb meglepetések nászajándékba (x)

www.szavakhelyett.hu

2021. 02. 17.
Az esküvők mindig rengeteg szervezést igényelnek. Már hónapokkal előtte tudni kell a helyszínt, az időpontot, de az apróságokkal sem lehet várni túl sokat. Vendégként azonban jóval egyszerűbb helyzetben vagyunk, hiszen tulajdonképpen csak annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk a tökéletes nászajándékot a fiatal pár számára.

 

Ez egy PR cikk

 

Ahhoz azonban, hogy biztosan ne lőjjünk mellé, jól át kell gondolnunk, hogy mivel lepjük meg a szerelmeseket. Nézzük, hogy melyek a legjobb nászajándékok!

 

Hogyan válasszunk nászajándékot?

 

Hamarosan itt az idei esküvői szezon, amikor egyre több pár köt házasságot. Éppen itt az ideje körbenézni a lehetséges ajándékok között, hiszen a nagy nap már biztosan vészesen közeleg. Vendégként nem sok dolgunk van, de biztosan szeretnénk valamilyen praktikus és hasznos meglepetést adni a fiatalok számára. 

 

Könyv jókívánságokkal tűzdelve

 

Amennyiben egy igazán szívhez szóló meglepetést szeretnél átadni, akkor jó választás lehet egy kreatív könyvecske. Ennek különlegessége az lesz, hogy egyedivé és személyre szabottá varázsolhatod azzal, hogy jókívánságokkal tűzdeled tele. Ezt elkészítheted otthonról, a meleg és puha takaró alól is, hiszen csak annyi szükséges hozzá, hogy jól ismerd a jegyespárt. Írj össze pár jókívánságot, üzenetet vagy éppen feladatot mind a menyasszony, mind a vőlegény számára életük eseményeihez.

 

Az alkotás esetében fontos, hogy kizárólag a párról szóljon, ami egy kis szervezést igényelhet, de azért nem is lehetetlen feladat elkészíteni. 

 

Apróságok nászajándékba

 

Ha számodra a meglepetés jelentése a fő szempont, akkor választhatsz valamit akár a Szavak helyett webáruházából is. A gyönyörű esküvői figurák és szobrok között biztosan találsz olyan alkotást, amely szimbolizálja az ifjú pár iránt érzett szeretetedet. Az “Együtt” vagy éppen az “Egy igaz szerelem” nevű faragványok életünk különleges kapcsolatait és pillanatait fejezi ki. A tökéletesen megformált szobrok mindegyike szeretetet és érzelmeket közvetít a másik felé.

 

Ha valamilyen szívhez szóló ajándékot szeretnél, amivel szavak nélkül is elmondhatod, hogy mit érzel, válogass kedvedre a kínálatból!

 

Élmény ajándékba

 

Legyünk kreatívabbak, mint a többi vendég. Ne akarjuk a szerelmeseket meglepni egy harmadik kávéfőzővel vagy egy tizedik sorsjeggyel. Az sem biztos, hogy egy vaskos borítéknak örülni fognak. Miért ne adhatnál ajándékba egy romantikus hétvégét vagy valamilyen közös élményt? Ez lehet egy wellness pihenés vagy éppen egy balatoni kirándulás, esetleg egy szabadulószobás kaland is. Ezekkel biztosan nem lősz majd mellé! Persze ehhez is szükséges valamelyeset ismerni a párost, hiszen tudnunk kell, hogy az aktív vagy a passzív pihenést kedvelik-e inkább. Fontos, hogy ennek megfelelően válasszuk ki az utalványt!

(A Szavak helyett webáruház fizetett PR cikke)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!