A Fox News leigazolta Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert
Ő a második Trump-kormánytag, aki munkát kapott a tévénél
A Fox News leigazolta Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 04. 09.
Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News - jelentette be csütörtöki közleményében a televíziós csatorna.

A Fox News a vendégként eddig is gyakran szereplő Pompeóval már a Donald Trump amerikai elnök vezette előző kabinet második magas rangú tisztségviselőjét szerződtette le.

Múlt hét óta ugyanis Kayleigh McEnany, a Fehér Ház korábbi szóvivője műsorvezetőként dolgozik a konzervatív tévétársaságnál.

Az egyik "legismertebb hang" külpolitikai kérdésekben

Pompeo a jövőben a Fox News és a Fox Business csatornákon szerepel majd elemzőként napközben és főműsoridőben egyaránt - áll a társaság közleményében. Emellett a volt külügyminiszter közreműködik majd a "Fox and Friends" című reggeli műsorban is.

"Mike Pompeo Amerika egyik legismertebb és legelismertebb hangja külpolitikai és nemzetbiztonsági kérdésekben. Már várom, hogy megossza egyértelmű nézőpontját követőink millióival"

- közölte Suzanne Scott, a Fox News vezérigazgatója.

"Célom, hogy a nézőknek őszinte, ostobaságoktól mentes szemléletet közvetítsek a geopolitikáról, a nemzetközi kapcsolatokról és az +Amerika az első+ irányvonalról, amelyek elősegítették a példátlan amerikai jólét és biztonság kialakulását" - mondta a volt külügyminiszter.

(MTI/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!