A Chiliz így segíti a sportszervezetek blokkláncon történő érvényesülését (x)
A Chiliz így segíti a sportszervezetek blokkláncon történő érvényesülését (x)

https://hu.coincash.eu

2021. 05. 19.
A Chiliz működése, hasznossága és funkcionalitása mindenképp megér egy misét azok számára, akik lelkes sportrajongónak számítanak. Persze azoknak is érdemes közelebbről megismerkedni vele, akikhez sokkal inkább a tokenek körül kibontakozó trendek és érdekességek állnak közelebb.

Ez egy PR cikk

Röviden a Chiliz lényegéről és funkcionalitásáról

A Chiliz gyakorlatilag nem más, mint egy blokkláncrendszer. Mindenképp a legfontosabb terméket, a Socios.com-ot célszerű bemutatni vele kapcsolatban. Merthogy a Socios.com majdhogynem tökéletesen szemlélteti a Chiliz lényegét, illetve hozzáadott értékét.

Mondhatni tankönyvekbe vagy esettanulmányokba illő annak a gyakorlata, ahogyan a Socios élni tud a Chiliz nyújtotta blokklánc-technológia lehetőségeivel. Azzal kapcsolatban kínál praktikus opciót, hogy bármilyen sportszervezetnek képes létrehozni a egy saját tokent.

Ez ugyanis kiváló lehetőség egy sportszervezet számára, hiszen így önálló, a rajongóknak szóló rendszert tud kiépíteni. Ragyogó ötletről beszélhetünk tehát a blokklánc hasznosítását illetően.

A Chiliz lehetőséget biztosít az emléktárgyak egészen újszerű megvásárlásához

Egy vérbeli fanatikus rajongó szinte bármit képes volna megtenni szeretett csapatáért. Remek példa erre a Manchester United néhány rajongója, akik gyakran olyan kéréssel állnak elő, hogy a haláluk után a hamvaikat az Old Trafford stadionban szórják szét.

Mindezen felül a kluboknak nem akármilyen bevételi forrást jelent a különféle emléktárgyak, relikviák és mezek értékesítése. A Chiliz, illetve a Socios.com azt teszi lehetővé, hogy a készpénzes és bankkártyás fizetésen túl már a kedvenc csapatunk saját tokenjével is fizethessenek a rajongók.

Sőt, a vásárlás mellett még egyéb funkciók is rendelkezésre állhatnak. Nem akármilyen újítás például a szavazás lehetősége. Igen, a drukkerek szavazhatnak is a tokeneket használva, gyakorlatilag szerepet vállalva a klub életével kapcsolatos történések alakításában.

Ismert klubok és sportegyesületek, akik már élnek a Chiliz adta lehetőségekkel

Az európai labdarúgás területén olyan ismert óriásklubok döntöttek már a Chiliz, illetve a Socios.com használata mellett, mint például az AC Milan, a Juventus, az FC Barcelona vagy az AS Roma. Mindenképp optimizmusra adhat okot, hogy további nagyobb szereplők beszállását mutatják a trendek.

Persze nemcsak a labdarúgás számít egyedüli képviselőnek. Itt van többek között a UFC is, amely szintén a Socios.com lelkes használójaként szolgálja ki a rajongókat. Úgyhogy mindenképp kirajzolódni látszik egy erőteljes tendencia, ami alapján a Chiliz és a Socios.com várhatóan egyre több sportág, illetve sportegyesület kapcsán lesz elérhető opció a drukkerek számára.

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!