hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Homoszexuális volt, ma négy gyermek apja, boldog családapa
INTERJÚ KEN WILLIAMSSZEL, A KALIFORNIAI BETHEL CHURCH EXMELEG PÁSZTORÁVAL
Homoszexuális volt, ma négy gyermek apja, boldog családapa

Ken Williams(Forrás: FB / CHANGED Movement)

2022. 10. 20.
Ken Williams évekig küzdött nem kívánt homoszexuális vonzalommal és pornófüggõséggel, Isten azonban teljes mértékben megszabadította és megváltoztatta az életét. Ma már boldog férj és négy gyermek édesapja, aki a Bethel Church pásztoraként segíti az LMBT-életmódot elhagyni vágyókat igazi identitásuk felfedezésében, és harcol jogaikért az Egyesült Államok legliberálisabb államában.

Meséljen egy kicsit a hátteréről, keresztény családban nőtt fel? Mikor döbbent rá arra, hogy saját neme iránt érez vonzalmat?

– Igen, keresztény családban nőttem fel. Édesapám igazán szeretett időt tölteni velem, ugyanakkor sokat utazott, és elfoglalt volt. Kapcsolatunkra rányomta a bélyegét a tény, hogy beteges gyermek voltam, rengeteg allergiától szenvedtem, így nem szerettem a szabadban játszani. Körülbelül nyolcéves koromban az egyik barátom durva homoszexuális pornóval ismertetett meg. A férfiak, akiket azokon a felvételeken láttam megalázták, meggyalázták egymást, erőszakos, borzalmas dolgokat műveltek egymás testével. Ha így viselkednek a férfiak a színfalak mögött, mondtam magamban, akkor ebben nem kívánok részt venni.

Kicsivel később az egyik barátom házában, a szülei ágya alatt Playgirl és Playboy magazinokat találtunk. Én először a Playgirl magazint vettem a kezembe, és azt kezdtem el nézegetni, mire az egyik lány megjegyezte: ó, ezek szerint szeretsz férfiakat nézegetni? Emlékszem, úgy éreztem akkor, valami baj van velem, pedig valójában mindannyian megnéztük mindkét magazint. Ez az élmény tovább mélyítette a férfiakkal kapcsolatos sebet az életemben.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!