hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Interjú: megkérdeztük a FOX News műsorvezetőjét, mit tud Tucker Carlson eltávolításáról
Interjú: megkérdeztük a FOX News műsorvezetőjét, mit tud Tucker Carlson eltávolításáról

2023. 06. 29.
Sara A. Carter 2017-ben csatlakozott a Fox News csapatához, előtte a Circa News, a Los Angeles News Group, a The Washington Times és a The Washington Examiner újságírója volt, de publikált a U.S.A. Today, a U.S. News & World Report és az izraeli Arutz Sheva hasábjain is. Emellett a Sara Carter Show podcast házigazdája is. 

Hogyan döntött az újságírás mellett?

- Természetesen adta magát a dolog, mivel a Közel-Keleten, Szaúd-Arábiában nőttem fel, hiszen édesapám munkája a Lockheed Martin repülőgép- és fegyvergyártó cégnél oda kötött minket. Az, hogy már ilyen fiatalon világot láthattam, csak még jobban felcsigázta az érdeklődésem a körülöttem zajló folyamatok iránt. Már egész kicsi gyerekként a fejembe vettem, hogy újságíró leszek.

Ahogy cseperedtem, ezt az ambíciómat parkolópályára tettem, és feltett szándékom volt, hogy jogi pályára menjek. Egy tanárom kezébe akadt azonban az egyik írásom, és azt elolvasva úgy megragadta, hogy közölte velem, nekem újságírónak kell lennem. Így végül is visszatértem az eredeti tervemhez és egy közepes méretű újságnál, a Daily Bulletinnél kezdtem el dolgozni, és az amerikai bevándorlási válságról kezdtem tudósítani a mexikói határról egy olyasvalakiként, aki maga is bevándorlók gyermeke, hiszen anyám kubai bevándorló volt. Mindkét oldalról beszámoltam tehát, majd pedig emellett háborús tudósítóvá is váltam.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!