hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Tucker Carlson, a legnézettebb műsorvezető harca mindenkivel
Akitől Trump is idéz
Tucker Carlson, a  legnézettebb műsorvezető harca mindenkivel

Fotó: AP/Richard Drew

2020. 07. 22.
Indulatos és bogaras, túlzó és kapkodó, hadaró és szeszélyes. Ugyanakkor végtelenül hazafi, aki még mer őszinte lenni őszintén hazug társadalmi folyamatok térnyerése idején is. Ez jön le a képernyőről, és egy csöpp személyes tapasztalat is ezt mondatja velünk. A műsorvezető egyre nagyobb hatással van a nagypolitikára, minden rá irányuló össztűz ellenére.

Balos és liberális kritikusai előszeretettel emlékeztetik a publikumot a fővárosban élő Carlson vagyonos családi hátterére és maine-i nyaralójára, mintha csak éket próbálnának verni a nézők és a műsorvezető között, aki szívesen tündököl az „egy a nép közül” szerepben. A Fox sztárja a hét minden munkanapján amerikai nézők millióit szólítja meg. A Tucker Carlson Tonight show az Egyesült Államok többnyire legnézettebb politikai műsora, egyszersmind az egyik legbefolyásosabb közéleti tartalom a főműsoridős televíziózás történetében.

Kritikusai azt is szemére hányják, hogy műsoridejét elsősorban a progresszív tábor maró gúnnyal való lejáratása és a konzervatív establishment lehordása teszi ki, ám e tekintetben aligha dobhatnák ők maguk Carlsonra az első követ. 

hitelességét az adja, hogy a konzervatívoknak is görbe tükröt állít.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!