Videó: Justin Trudeau a királynő temetése előtt a Bohemian Rhapsody-t énekelte egy szállodában
Egyelőre nem derült ki, ki vett fel a kanadai miniszterelnököt
Videó: Justin Trudeau a királynő temetése előtt a Bohemian Rhapsody-t énekelte egy szállodában

forrás: Youtube/ Sky News Australia

2022. 09. 20.
Justin Trudeau kanadai miniszterelnök irodája hivatalosan is megvédte a kormányfőt, miután egy olyan videó járta be a közösségi médiát, amin az látható, hogy Trudeau – két nappal a királynő temetése előtt – egy zongora mellett a Queen egyik slágerét énekli egy londoni szállodában.

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

A közösségi oldalakon megosztott videón itt érhető el:

Ezen a miniszterelnök a Queen Bohemian Rhapsody-ját énekli.

Mindössze két nappal ezután került sor II. Erzsébet temetésére, melyre sok más állami vezető mellett Trudeau-t is meghívták.

Hivatalosan az elhunyt Erzsébet királynő volt Kanada államfője, és éppen emiatt szeptember 19-ét nemzeti gyásznapnak nyilvánította a liberális vezető Kanadában. A videó láttán számos kritikus hang tette szóvá, hogy tiszteletlenség volt a miniszterelnök részéről a szállodai „produkció”, de volt, aki védelmébe vette.

Trudeau szóvivője elmondta, hogy „A szombati vacsora után a miniszterelnök csatlakozott egy kisebb összejövetelhez a kanadai delegáció tagjaival együtt, (…) hogy tisztelegjenek Őfelsége élete és szolgálata előtt."

Gregory Charles, a neves quebeci zenész, egyben a Kanadai Rend kitüntetettje zongorázott a szálloda halljában, akihez a delegáció néhány tagja, köztük a miniszterelnök is csatlakozott, ecsetelte a szóvivő.

Nemrég a finn miniszterelnökről jelentek meg félreérthető felvételek. Sanna Marinnak sajtótájékoztató keretében kellett bocsánatot kérnie, mert egy felvételen az látható, hogy a kormányfő egy népszerű finn zenésszel, Olavi Uusivirtával táncol meglehetősen intim hangulatban. A finn kormányfő később egy drogtesztet is végzett, hogy kiderüljön, fogyasztott-e bármit az elhíresült házibulin.  

A miniszterelnök szóvivője elmondta, hogy a videó valódi, az azonban nem világos, hogy ki rögzíthette a történteket.

A felvétel szeptember 17-én, szombaton este készült a londoni Corinthia épületében, ahol a kanadai delegáció is tartózkodott.

(BBC/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!