Videó: jelenetet rendezett Baranyi Krisztina az ATV reggeli műsorában
Nem volt hajlandó válaszolni a meghívott újságíró kérdéseire
Videó: jelenetet rendezett Baranyi Krisztina az ATV reggeli műsorában

Forrás: ATV

2022. 11. 04.
Ferencváros polgármestere, Baranyi Krisztina volt az ATV Start reggeli műsorának, a Szigorlat műsorrész pénteki vendége. A politikus azonban már a beszélgetés elején jelenetet rendezett azzal, hogy nem volt hajlandó válaszolni a meghívott újságíró, Szalai Szilárd kérdésére. 

A Szigorlat című műsor lényege, hogy az ATV műsorvezetői mellett egy vendégújságíró is kérdezhet a tévé meghívott vendégétől. Péntek reggel Baranyi Krisztina volt a vendég, akit úgy tűnik váratlanul ért, hogy a harmadik kérdező fél a Pesti Srácok újságírója lesz, Szalai Szilárd.

A ferencvárosi polgármester azt sérelmezte a beszélgetés elején, hogy ha ezt tudja, akkor nem is fogadja el a meghívást, hiszen ő "megfogadta, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak" soha nem nyilatkozik. 

Baranyi ezt követően többször minősítgetni kezdte az újságíró munkásságát, majd fogadalmának eleget téve nem volt hajlandó válaszolni a kérdésekre. Később ezt aztán mégis megtette, miután az ATV műsorvezetői a helyzetet kezelve, lényegében megismételték Szalai Szilárd kérdéseit, amire így közvetve már hajlandó volt válaszolni.

A jelenetet itt tudja megnézni: 

(Hetek/atv.hu)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!