Tragédia a Trump-családban, ezért tűnt el Melania az ünnepi fotókról
Öt nappal az előválasztási kampánystart előtt elhunyt a volt first lady édesanyja
Tragédia a Trump-családban, ezért tűnt el Melania az ünnepi fotókról

x.com/tomborelli

2024. 01. 10.
Sokan találgatták, mi lehetett az oka annak, hogy a karácsonyi fotók után a szilveszteri partiképekről is hiányzott Melania Trump. A közösségi médiában már azt feltételezték, hogy a Trump-házaspár válni készül a kiújult Epstein-botrány miatt.

Mint arról beszámoltunk, a most nyilvánosságra került iratokban Donald Trump neve is szerepelt a pedofilgyanúba keveredett hírességek listáján, Bill Clinton, Bill Gates, Stephen Hawking és mások mellett.

A találgatásokra válaszul szilveszterkor maga a volt elnök jelentette be, hogy Melania édesanyja, Amalija Knavs mellett töltötte a kórházban az ünnepeket.

„Amalija nagyon beteg, és ez a helyzet nagyon nehéz Melania számára. Most is az édesanyja mellett van egy közeli kórházban” – mondta a 2024-es évet köszöntő üzenetében Donald Trump, aki tolmácsolta felesége üdvözletét a vendégeknek. 

Mint a család közleményben bejelentette, a volt first lady édesanyja január 9-én, 79 éves korában elhunyt.

Melania ismerősei a Fox Newsnak elmondták, hogy a volt first lady nagyon szoros kapcsolatot tart családjával, akik Szlovéniából vándoroltak be az Egyesült Államokba a kilencvenes években.

A családi tragédia befolyásolhatja a Trump-kampány startját, miután az első előválasztások hamarosan megkezdődnek, január 15-én Iowában, majd nyolc nappal később New Hampshire-ben.

Mint arról beszámoltunk, Trump legalább négy perben áll jelenleg vád alatt, és már két államban – Colorado-ban és Maine-ben – törölték nevét az előválasztási szavazócéduláról.

A volt elnök ennek ellenÉre a felmérések szerint esélyes a novemberi választáson, bár a függetlenként induló Robert F. Kennedy sok szavazatot elvihet a republikánus jelölttől.

Arról pedig az atv.hu írt, hogy a demokraták megpróbálnak az előválasztásokon beállni Nikky Haley volt ENSZ-nagykövet mögé, hogy alternatívát állítsanak a felmérésekben korábban toronymagasan vezető Donald Trumppal szemben. 

Mint arról beszámoltunk, a JP Morgan 2024-es előrejelzése szerint Joe Bident is lecserélnék, és a helyére akár egy másik volt first lady, Michelle Obama is bejelentkezhet, aki egy friss interjúban elmondta, „rettenetesen aggódik az elnökválasztás miatt.”

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!