hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Trump nem angyal, de nem is ördög
A Fehér Ház nyitott a hit emberei előtt

2018. 11. 15.
Kézrátétellel imádkozott az Ovális Irodában Donald Trumpért, aki szerinte őszintén számít a keresztények támogatására, de nem akarja magát szentnek feltüntetni. Interjú az elnök evangéliumi tanácsadójával, Dr. Howard-Browne-nal.

 

Ön többször találkozott Donald Trump elnökkel, tanácsadójaként személyes benyomásokat is szerzett róla. Trump még soha nem járt Magyarországon, csak a híreken keresztül ismerik itt az emberek. Néhányan angyalnak tartják, sokkal többen ördögnek. Hogyan mutatná be olvasóinknak Trumpot?

– Az elnök először is nagyon közvetlen személyiség. Olyan, aki azt mutatja, ami valójában. Ha a médiát nézzük, ott gyakran épp az ellenkezőjeként mutatják őt be, mint amilyen. Pedig nincs két személyisége: amilyen a képernyőn, olyan a személyes találkozókon is. Ő Trump, aki hangosan gondolkozik, amikor beszél, aki nem azt szajkózza, amit más bábfigura-politikusok. A lényeges kérdésekről beszél, és megtalálja a közös hangot az amerikai emberekkel.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!