„Történt velem egy dolog, amire abszolút nem számítottam” - Kis Grófo befogadta Jézust a szívébe
Az énekes örömének adott hangot, hogy Isten gyermeke lehet
„Történt velem egy dolog, amire abszolút nem számítottam” - Kis Grófo befogadta Jézust a szívébe

Facebook/Kis Grófo

2022. 09. 08.
Grófo-Kozák László, ismertebb nevén Kis Grófo énekes arról számolt be a közösségi médiában, hogy a tegnap este befogadta Jézus Krisztust a szívébe a Hit Gyülekezetében.

„A tegnapi nap történt velem egy olyan dolog, amire abszolút nem számítottam, viszont az Úr már tudta, hogy mi fog történni” – írta.

Azzal folytatta, hogy mindig is hitt Jézus Krisztusban, de most eljött az ideje annak, hogy „teljesen befogadja” őt a szívébe. Mint arra a visszaemlékezett,

„Tegnap elmondtam a megtérő imát, és amikor Németh Sándor lelkész úr a fejemhez tette a kezét, azt szavakban nem igazán lehet elmondani, hogy mit éreztem!”

Bejegyzésében azt írta, hogy örül neki, hogy Isten gyermeke lehet, és hisz Jézus Krisztusban mint Megváltóban.

A Facebookon és az Instagramon közzétett bejegyzéseket pozitívan fogadták a kommentelők. „Üdv a keresztény életben testvér!” – írta az egyik hozzászóló. Később pedig Kis Grófo is válaszolt a kommentekre:

„Látom, hogy elég sok pozitív kommentet kapok Dicsőség az Úrnak, de azt is látom, hogy sokan a rosszat látják ebben a dologban! Annyit elmondok, hogy Isten sem 1 nap alatt teremtett meg mindent! Nekem is sokat kell még tanuljak, de a lényeg az, hogy Isten útján vagyunk”

– írja a zenész. 

(Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!