Szem nem marad szárazon: ezer izraeli művész énekelt megrendítő dalt Ceasarea-ban az elrabolt túszokért - videó
A művészek között ott voltak a túszok rokonai is
Szem nem marad szárazon: ezer izraeli művész énekelt megrendítő dalt Ceasarea-ban az elrabolt túszokért - videó

Forrás: Youtube/One For Israel

2024. 01. 04.
Már több mint másfél millióan látták azt a példátlan művészeti alkotást, amelyet az izraeli Caesarea híres amfiteátrumában több mint ezer művész adott elő, köztük az elrabolt túszok közvetlen hozzátartozói. 

A megrendítő koncert egy össznemzeti produkció - híres és amatőr zenészek, énekesek, művészek álltak össze, több mint ezren, hogy ilyen módon álljanak ki mindazok mellett, akiket még mindig Gázában tartanak fogva a dzsihadista terroristák. 

A dalszöveg arról szól, hogy még mindig nincsenek otthon a szeretteik, és várják, hogy bárhol is legyenek, minél előbb hazatérjenek - ezért imádkoznak hajnalig. 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!