Segítség, jönnek a rettegett zsidó ultranacionalisták!
Vélemény
Segítség, jönnek a rettegett zsidó ultranacionalisták!

Forrás: Twitter/Itamar Ben Gvir

2022. 11. 04.
Sikerült a mainstream médiának a legmagasabbra kapcsolni a “szélsőjobboldali” mérőt, hiszen megtörtént a "legrosszabb": Izraelben Benjamin Netanjahu nemcsak visszakerült a hatalomba (!), hanem stabil kormányt alakíthat (!!), s mindezt a vallásos cionisták segítségével(!!4!44!).

Ez egy véleménycikk.

Ez utóbbiak volnának azok a bizonyos ultranacionalisták (nagyon-nagyon-de nagyon nemzetiek?), akik többek között olyan "rettenetes szélsőségekben" hisznek, mint zsidó nemzetállam, a vallás fontossága, Izrael szuverenitásának feltétlen védelme.

Amikor nagyon nacionalistáskodni van kedvük: felvonulnak izraeli zászlókkal a saját fővárosukban, a zsidóság 3500 éve legszentebb helyén (közelében, mert a Templom-hegyen alig engedik őket).

Tudom, mert legutóbb én is ott voltam a tömegben.

Hát valami elképesztő "szélsőséges" volt a hangulat a táncoló fiatalokkal, vidám családokkal, imádkozó emberekkel.

Miután kiderült ez a "borzasztó" választási eredmény, meg is üzenték a tolerancia bajnokai, a demokrácia őrzői, a jogállamiság védelmezői - néhány nyugati hatalom, élükön a Biden-kormánnyal, hogy ők márpedig nem fogják tartani a kapcsolatot a szélsőségesekkel Netanjahu kormányában.

Mondják ezt azok a kormányok, s hivatalnokok, akik minden szívbaj nélkül nem csak, hogy tárgyalnak a terrorizmust finanszírozó palesztin szervezetekkel, de még talicskázzák is oda a mit sem sejtő nyugati polgárok adódollárjait/euróit.

Persze nyilván nem akkora ősbűn a szemükben megkéselni, felrobbantani, agyonlőni az izraeli civileket, mint mondjuk nemet mondani az egyre gátlástalanabb és erőszakosabb LMBT-lobbira.

Merthogy a vallásos cionisták legfőbb "gonoszsága" az ez: nem kérnek a genderideológiából. Ami nem a homoszexuálisok üldözését, kirekesztését jelenti: hanem mindössze annyit, hogy a nyílt utcán történő meztelenkedést visszaszorítanák, s engedélyeznék a felnőtt izraeliek számára, ha úgy akarják, akkor szakmai segítséget kérhessenek nem kívánt szexuális vonzalmuk leküzdésében.

Ez az a durva szélsőség, amiért a Nyugat kész lenne a kukába kidobni Izrael nemzetének választáson hozott legitim döntését, milliók szavazatát.

Persze nem fogják megszakítani a diplomáciai kapcsolatot, fognak csörögni a telefonok, ha mégos kellene valami, mondjuk a Vaskupola ide, vagy az izraeli technológia amoda. Ez csak tiszta zsarolás, választási beavatkozás, s az Izrael-ellenes hangulat mesterséges felkorbácsolása a média eszközeivel.

Én azt mondom, Isten áldja Izraelt és a vallásos cionistákat!

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!