Ronaldo mozdulata miatt bukott 4 milliárd dollárt a Coca-Cola
Ronaldo mozdulata miatt bukott 4 milliárd dollárt a Coca-Cola

(Képforrás: mlsz.hu)

2021. 06. 16.
Miután Cristiano Ronaldo a sajtótájékoztatón undorral félretolt két kólásüveget, a Coca-Cola részvényei azonnal zuhanórepülésbe kezdtek. A világklasszis focista korábban egyébként volt a Pepsi és a Coca-Cola reklámarca is.

Nem akar lemaradni a Hetek legújabb kisfilmjeiről, podcast-adásairól? Iratkozzon fel Youtube csatornánkra itt!

Ahogy azt a hetek is megírta, a portugál klasszis a magyar-portugál mérkőzés előtti sajtótájékoztatón fogta az előtte lévő kólákat és egyszerűen, fintorogva arrébb tolta, és inkább előkapott egy palack vizet. Az üzenete egyszerű volt:

“Igyatok inkább vizet"

Ennek a mozdulatnak a hatására a Coca-Cola részvényárfolyama szinte rögtön 1,6 százalékot csökkent, a Coca-Cola piaci értéke pedig 242 milliárd dollárról 238 milliárd dollárra esett vissza – írja a Guardian.

Az üdítőgyártó óriásvállalat mindössze annyit reagált a dologra, hogy:

Mindenkinek joga van azt inni, amit szeretne…

(hetek/MTI)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!