hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A United 23 éves sztárja már most többet tett a gyermekéhezés felszámolásáért, mint a legtöbb politikus
Marcus Rashford nem csak a pályán megy nagyot
A United 23 éves sztárja már most többet tett a gyermekéhezés felszámolásáért, mint a legtöbb politikus

Forrás: Wikipédia

2021. 01. 06.
A 23 esztendős Marcus Rashfordnak minden esélye megvan arra, hogy a Manchester United és az angol nemzeti válogatott legendái közé emelkedjen. Őt azonban legalább ennyire érdekli, hogy az Egyesült Királyságban egyetlen gyermeknek se kelljen üres hassal lefeküdnie.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

„A nyárnak a büszkeségről kellett volna szólnia, zászlókat lobogtató szülőkkel és gyerekekkel, ám a valóság az, hogy a Wembley stadiont több mint kétszer meg lehetne tölteni olyan gyerekekkel, akiknek a karanténidőszakban étkezéseket kellett kihagyniuk, mert családjuk nem tudott hozzájutni elegendő élelemhez (a Food Alapítvány becslése szerint 200 ezer gyermekről van szó)”

– mindezt nem egy ellenzéki politikus vagy egy civil aktivista címezte nyílt levélben a brit parlamenti képviselőknek, hanem egy labdarúgó. Az angol válogatott, illetve a Manchester United 23 éves támadója, Marcus Rashford tavaly júniusban az elmaradt Európa-bajnokság idején emelt szót a gyermekéhezéssel szemben. Az apropót az szolgáltatta, hogy a Covid-járvány következtében a briteknél is tömegek veszítették el a munkahelyüket, és számos család került súlyos helyzetbe, különösen azok, amelyek egyébként is szűkös forrásokkal rendelkeztek. 

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!