hetilap

Hetek hetilap vásárlás
"Számomra a szakma csúcsa, hogy a magyar válogatott kapitánya lehetek" – Marco Rossi a Heteknek
Kezdeti éveiről, a járványról, a tehetségekről és a magyar foci jövőjéről beszélgettünk az olasz szakemberrel
"Számomra a szakma csúcsa, hogy a magyar válogatott kapitánya lehetek" – Marco Rossi a Heteknek

Fotó: MLSZ

2020. 12. 21.
„Nagyapám rajongott az Aranycsapatért, és mindig õket állította elénk példaként. Talán ezért is van, hogy számomra nem pusztán egy lépcsõfokot jelent, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya lehetek, hanem a szakma csúcsát” – mondta a Heteknek Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Mikor találkozott először a futballal?

– Egészen kicsi gyerekként már a grundon rúgtuk a bőrt. Aztán hatéves koromban leigazoltam a kis falunk klubjához, rá egy évre pedig elkezdtem játszani a Torino akadémiáján. Kilencéves koromtól felfelé minden korosztályos csapatban játszottam. Nekem nagyon tetszett, hogy külföldre is eljuthatok a foci révén, később edzőként is szívesen utaztam. Olaszországban komoly játékosokat láttam, leginkább a Torino és a Juventus meccseire jártam ki. Igazán szerencsés vagyok, hogy élőben láthattam nagyon sok első osztályú játékost. 

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!