Radikális palesztinpárti tüntetők miatt lemondták Justin Trudeau és Giorgia Meloni találkozóját
Biztonsági okokból
Radikális palesztinpárti tüntetők miatt lemondták Justin Trudeau és Giorgia Meloni találkozóját

Forrás: X/The Post Millenial

2024. 03. 04.
Feszült jelenetek játszódtak le a torontói szépművészeti múzeum előtt, ahol egy fogadás keretében találkozott volna Justin Trudeau kanadai miniszterelnök, valamint olasz kollégája, Giorgia Meloni. Ezt végül biztonsági okokból lemondták, mivel az épület előtt palesztinpárti tüntetők kezdték el zaklatni az oda érkezőket. 

Számos videó felkerült a közösségi oldalakra arról, hogy palesztin zászlós demonstrálók gyűltek össze a torontói szépművészeti múzeum előtt, hogy Gáza mellett tüntessenek, miközben népirtással vádolták meg a kanadai és olasz kormányfőt is. A radikálisok végül nem tudtak bejutni az épületbe, de így is több embert zaklattak, akik a fogadásra érkeztek volna. 

 

Az elmúlt napokban a világ számos pontján történtek hasonló incidensek, Nagy-Britanniában a törvényhozásban is okozott fennakadást a radikális fenyegetettség, az Egyesült Államokban is rendszeresen zaklatják a politikusokat az Izrael melletti kiállásuk miatt. 

 

 

 

 

 

 

(Hetek, X.com, MTI, Post Millenial)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!