Pentagrammal és vércseppel ellátott "sátáncipőt" dobott piacra Lil Nas X
Az amerikai rapper 666 párt gyártatott le a bizarr lábbeliből
Pentagrammal és vércseppel ellátott "sátáncipőt" dobott piacra Lil Nas X

Forrás: Youtube/The Delz Show/Satan Shoe

2021. 03. 29.
Limitált számú sátánista edzőcipővel rukkolt elő Lil Nas X amerikai rapper New York-i cége az MSCHF. A lábbeliben állítólag egy-egy csepp emberi vér is lötyög, emellett pentagram és bibliai vers is megjelenik rajta. A Nike cég, melynek egyik modelljét használták fel a cipő designjához, elhatárolódott a bizarr projekttől.

A homoszexuális rapper a közelmúltban adta ki új klipjét is, melyben igyekszik elcsábítani, és szexuális kapcsolatot létesíteni a Sátánnal, hogy ellophassa szarvait.

A Lukács 10:18 bibliai hivatkozás, amely a Sátán mennyből való esésére utal ("Ő pedig monda nékik: Látám a Sátánt, mint a villámlást lehullani az égből"), minden cipő oldalán díszeleg. Emellett a cipőfűzőhöz fejjel lefelé keresztek és egy pentagram is társul. Oldalán a 666-os szám is megjelenik.

Új cipőjét a Nike Air Max 97s használatával készítik, azonban a Nike médiaosztálya a CBN News Sunday kérdésére elmondta: 

"Nem állunk kapcsolatban Little Nas X-szel sem az MSCHF céggel. Nem a Nike tervezte és bocsátotta ki ezeket a cipőket, és nem is támogatjuk a projektet. "

A limitált számú edzőcipőből, amit ma kezdenek értékesíteni, a cég összesen 666 párt dobott piacra. A terméket rendkívül gyorsan elkapkodták, kérdés, hogy ez a mostani esetében is így lesz-e.

A rapper cége korábban szentelt vízzel töltött Jézus cipőt is piacra dobott már – a Nike beleegyezését akkor sem kérték a projekthez.

(CBN/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!