Felvétel: próbálták megakadályozni, hogy levideózzák a volt iráni elnököt a Közszolgálati Egyetemen
Felvétel: próbálták megakadályozni, hogy levideózzák a volt iráni elnököt a Közszolgálati Egyetemen

Forrás: Instagram/dolatebahar_com

2024. 05. 08.
Nyilvánosságra került egy videó arról, ahogy Mahmúd Ahmadinezsád és delegációja távozik a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is adunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek: a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Mint arról beszámoltunk, nem sajtónyilvános, zárt körű előadást tartott a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen Mahmúd Ahmadinezsád volt iráni elnök, miután az iráni sajtóhírek szerint az egyetem rektora állítólag meghívta őt. Az egyetem sajtóosztálya a lapunk megkeresésére azt közölte, hogy az egyetem nem kívánja kommentálni a sajtóban megjelent híreket.

Később az atv.hu kiszúrta, hogy az iráni Dolatebahar hírportál Instagram-oldalán közzétettek egy videót, amin az iráni exelnök és delegációja éppen távozik az egyetemről. Az Instagramon közzétett videóból kiderül, hogy Ahmadinezsádról nem lehetett felvételeket készíteni.

„Nem hallotta az utasítást, az mondták, hogy ne videózzon?” – fogalmazott az egyik rendőr.

@akulifai Budapestre látogatott a radikálisan Izrael-gyűlölő, s holokauszttagadó volt iráni elnök. Mahmud Ahmadinezsád. Az útját titokban tartották, az iráni sajtóban viszont megjelentek felvételek (Doleta Bahar). #ahmadinezsád #irán #budapest #nke #előadás #izrael ♬ eredeti hang - Kulifai Máté

(atv.hu, Hetek)

.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!