Miben nyújt többet a rubber base, mint a zselé vagy a porcelán építőanyagok? (x)
Miben nyújt többet a rubber base, mint a zselé vagy a porcelán építőanyagok? (x)

www.roniki.hu

2023. 11. 17.
A technológia fejlődése nemhogy nem lassul, de robbanásszerűen tör előre – az életünk minden területén. Nincs ez másként a körmösvilág területén sem. Egy viszonylag új építőanyag típussal, a rubber base-zel azonban minden eddiginél egyszerűbbé válhat a munkád. Megmutatjuk, hogyan!

Ez egy PR cikk

Nincs többé töredező köröm

A rubber base olyan, mintha megnyerted volna az alapanyagok lottóötösét: gyakorlatilag a zselé és a porcelán legjobb tulajdonságait egyesíti magában. Rugalmas és könnyen kezelhető, akár a zselé, viszont kemény, ütés- és kopásálló felületet ad – csakúgy, mint a porcelán. A Ronikinél kapható rubber base-ek ezért tökéletesek mindazoknak, akik szeretnének műkörmöket, de eddig saját körmeik vékonysága miatt elrettentek tőle.

A rubber base legnagyobb előnyei

  1. Tökéletes tapadás

Minden egyenetlenséget kitöltő, rendkívül rugalmas anyag: pontosan úgy viselkedik, mint a gumi. Erőteljes tapadása révén pedig még akár hetekig csodaszép marad, anélkül, hogy a letörésétől, fakulásától kellene tartania kliensednek.

  1. Gyors és könnyű felvitel

Vendéged siet, vagy éppen neked kell jobban igyekezned a következő kliensed megérkezéséig? Az alapszínnel már általában rendelkező rubber base alkalmazásával pörgősebbé teheted a munkafolyamatot. Mindezt azért, mert nem kell egy külön színt felvinned a körömre.

  1. Alkalmazkodás és telt színek a maximumon

Mivel vastag és formázható, nemcsak francia körmökhöz, hanem akár extrémebb, hosszabb körmök építéséhez is tökéletes. Emellett, mivel különböző színekben pompázik, a legtöbb vendéged igényét kielégítheti. A legtöbb rubber base-t a géllakkokhoz hasonló árnyalatokban találhatod meg.

  1. Minden körömtípushoz tökéletes

Nem töredezik, mivel anyagából adódóan rendkívül jól képes lekövetni a természetes köröm állapotváltozásait. Így szinte minden mechanikai behatással szemben ellenálló.

  1. Sokoldalúan használható

Töltés, körömhosszabbítás vagy -kiterjesztés? A rubber base-eket bármelyik funkciót tökéletesen képesek ellátni.

+1. Tartja a köröm kialakított ívét

A rugalmassága révén tartja a körmök ívét: nem folyik be a körömsáncokba. Ennek révén nagyon elegáns, esztétikus hatás érhető el velük. A zselénél és a porcelánnál is sokkal jobban képes alkalmazkodni a saját körmök vonalaihoz, sajátosságaihoz.

Kik között lehet a legnépszerűbb?

A rubber base-ekkel azon érdeklődőidet is műkörömépítésre csábíthatod tehát, akik eddig vékony, töredező, egyenetlen körömszerkezettel rendelkeztek. Ám nem csupán nekik kedvez ez az alapanyag: a gyors felvitel miatt a mindig rohanó üzletasszonyok is szeretni fogják. Így köztük akár Te is, hiszen feleannyi idő alatt el tudsz egy ilyen alapú manikűrrel készülni, mint például egy zselélakkal.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!