"Melegházasságban élő homofób zsidó tanácsadót" emlegetve akadt ki Márki-Zay a Pesti TV riporterére
A miniszterelnök-jelöltről Bohár Dániel rakott ki egy felvételt az oldalára
"Melegházasságban élő homofób zsidó tanácsadót" emlegetve akadt ki Márki-Zay a Pesti TV riporterére

Forrás: Facebook/Bohár Dániel

2021. 12. 10.
Nem nagyon ismerni a körülményeit annak a felvételnek, amit Bohár Dániel töltött fel a Facebook-oldalára Márki-Zay Péterről, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjéről. A videón az látszik, hogy Márki-Zay a Pesti TV riporterével konfrontálódva Orbán tanácsadóját emlegeti különféle jelzőkkel. 

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

A riporter elmondása szerint Márki-Zay Pétert szerette volna kérdőre vonni egy fóruma után a rezsicsökkentésről és a fideszes választókat illető megjegyzéseivel kapcsolatban. A felvételen az látszik, hogy egy ismeretlen férfi elkezdi faggatni az újságírót, hogy vajon honnan kapja a fizetését. 

Márki-Zay Péter is beleszól a vitába, és Orbán Viktor "egy melegházasságban élő homofób zsidó tanácsadóját" emlegeti. A miniszterelnök-jelölt vélhetően Arthur Finkelsteinre gondolt, aki még 2017-ben elhunyt.

(Facebook/Bohár Dániel)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!