Magyar Péter válaszolt a Hit Gyülekezetének: elnézést kért azoktól, akiket megbántott
A Facebook-oldalán tett közzé bejegyzést
Magyar Péter válaszolt a Hit Gyülekezetének: elnézést kért azoktól, akiket megbántott

Facebook: Facebook/Magyar Péter

2024. 06. 11.
Magyar Péter egy újabb bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán arról az ATV-s balhéról, ami tegnap este történt az Egyenes Beszéd c. műsorban. A Tisza alelnöke ezúttal elnézést kért azoktól, akiket a tegnapi posztjával megbántott.

Egy fokkal nyugodtabb hangvételű bejegyzésben próbálja meg lezárni Magyar Péter a tegnap óta tartó ATV-s fiaskót, amikor is kisétált élő adásból, majd a Facebookon tett közzé vádaskodásokat és listákat. A Tisza alelnöke a következő bejegyzést tette közzé:

"Utoljára az ATV-ről. Ahogy a MÚOSZ alelnöke tegnap helyesen elmondta, ha egy televíziónak problémája van egy politikus korábbi nyilatkozataival a tv szerkesztési elvei kapcsán, akkor ezt természetesen jelezheti az interjú előtt vagy után. Az viszont elfogadhatatlan, hogy élő adásban az előző napi választási eredményekkel mit sem törődve, a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjének egyetlen kérdést sem tesz fel a riporter, hanem a saját hazug narratívájukat erőltetve kutyakomédiának nevezi a tényeket. Ha a riporter újra ilyen helyzetet teremtene a propaganda megrendelésére, újra kijönnék a stúdióból.

Az ATV a tegnapi eljárásával nem csak a TISZA Pártot, hanem a ránk szavazó 1.342.000 magyar embert hozta kellemetlen helyzetbe. Én az előzmények ellenére azért nyújtottam békejobbot és mentem be tegnap az Egyenes Beszédbe, mert úgy éreztem, hogy az ATV nézői megérdemlik az egyenes beszédet. Sajnálom, hogy a nézők százezrei, akik leültek a képernyő elé, nem hallhattak semmit a június 9-i politikai földindulásról és a TISZA Párt jövőbeni terveiről.

Itt szeretném jelezni, hogy Kocsi Ilonának, a MÚOSZ elnökének azon nyilatkozata, miszerint én jogsértést követtem volna el, téves, mivel egyrészt nem beazonosíthatóak a személyek, másrészt mindegyik szereplő nyilvánosan beszélt a felekezeti hovatartozásáról.

Köszönettel vettem a HIT Gyülekezete gratulációját a TISZA Párt által elért átütő választási eredmény kapcsán és innen szeretném biztosítani a gyülekezet minden tagját, hogy mint minden egyház, ők is számíthatnak a TISZA Párt támogatására. A TISZA Párt soha nem fog ellehetetleníteni egyházakat a párt vezetőinek személyes politikai vagy hitbéli meggyőződése miatt.

Ha bárkit megbántottam a tegnapi posztommal, attól elnézést kérek."

A Hit Gyülekezete a helyzetre reagálva az alábbi közleményt tette közzé nem sokkal korábban.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!