Óriási botrány: titkos rendőri jelentés Magyar Péterről, családon belüli erőszakról posztolt Varga Judit
A volt férj minden erre irányuló vádat cáfolt
Óriási botrány: titkos rendőri jelentés Magyar Péterről, családon belüli erőszakról posztolt Varga Judit

Forrás: Facebook/Varga Judit

2024. 03. 18.
Komoly belpolitikai botrány robbant ki vasárnap este, miután Magyar Péter a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben közölte, családi veszekedésükről évekkel ezelőtt rendőri jelentés készült, mire Varga Judit is több hetes szünet után közzétett egy bejegyzést: egy párkapcsolati erőszakról szóló kisfilmet. 

Először Magyar Péter posztolt az oldalán arról, hogy az egyik legolvasottabb magyar portál oknyomozó újságírói megkeresték, miután egy eddig titkolt rendőri jelentéshez jutottak, amely egy közte és volt felesége, Varga Judit volt igazságügyi miniszter közti családi veszekedésről szólt. 

Magyar Péter a bejegyzésében elismeri, hogy "arról volt pusztán szó, hogy egy veszekedés után volt feleségem bejelentette, hogy egy általam nem ismert időszakra és helyre elviszi a közös gyerekeinket, amibe én nem akartam beleegyezni". 

Nem sokkal később, a lemondása után először, Varga Judit is posztolt, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet családon belüli erőszakról szóló kisfilmjét, azzal a kommentárral, hogy: mindig van kiút. 

Erre aztán megint reagált Magyar Péter, aki szerint volt feleségét zsarolhatják. 

(Facebook)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!