Náci tempó: Magyar Péter elkezdte vallási alapon listázni az ATV munkatársait
Miután kiviharzott az Egyenes Beszéd élő adásából
Náci tempó: Magyar Péter elkezdte vallási alapon listázni az ATV munkatársait

Forrás: Youtube/ATV

2024. 06. 10.
Egészen felháborító, náci korszakot idéző posztott tett közzé a közösségi oldalán Magyar Péter, a TISZA párt vezetője, miután kiviharzott az ATV Egyenes Beszéd című műsorának élő adásából. A bejegyzésében a politikus elkezdte listázni a csatorna munkatársait azok vallási hovatartozása alapján.

Mint korábbi cikkünkben írtuk, Magyar Péter mindössze másfél perc elteltével kisétált az ATV Egyenes Beszéd című műsorának élő adásából, mert Rónai Egon dokumentumokkal szembesítette, mely szerint hazugság volt azt állítania, hogy az ATV egy időszakban nem hívta be őt a műsoraiba. 

Később a csatorna ennek a dokumentumnak a tartalmát közzé is tette

Ami viszont a hazugságon és az újabb studióbalhén is túltesz, hogy Magyar Péter egy bejegyzésében lényegében a náci korszakot idézve listázni kezdte az ATV azon munkatársait, akik szerinte a Hit Gyülekezete tagjai.

Az alább olvasható bejegyzésben titulus és pozíció, helyenként pedig név szerint sorolja fel, hogy kit gondol a Hit Gyülekezete tagjának. Azon túl, hogy ez a Magyar Péter által hirdetett béke-szeretet-tisztelet jelszavak mindegyikét sérti, olyan súlyos kérdéseket is felvet, hogy vajon honnan vannak információi a csatorna bármelyik munkatársának a hitéről, vallási meggyőződéséről, felekezeti hovatartozásáról. 

A posztban egyébként újabb kemény, és egyébként valótlan állításokat fogalmaz meg az ATV tulajdonosával, és a Hit Gyülekezete vezető lelkészével szemben.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!