Pártalapításon gondolkodik Magyar Péter?
Pártalapításon gondolkodik Magyar Péter?

Forrás: Youtube/Telex

2024. 02. 27.
Magyar Péter pártalapításon dolgozik - értesült a 444. Az oldal több forrásból is úgy tudja, hogy az elmúlt napokban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet.

Egy forrásuk szerint már meglévő, bejegyzett kispártot keres magának, hogy az alapja lehessen egy új politikai tömörülésnek. A hétvégén sor is került egy találkozóra ezzel kapcsolatban, és

egyeseket már a belépésre buzdít Magyar.

Értesüléseik szerint már az EP-választásokon is indulna. A 444 úgy tudja, Simicska Lajos is szerepet vállalna ebben a formációban finanszírozóként.

Magyar az utóbbit megkeresésükre cáfolta, azt azonban nem, hogy új párt felépítésén dolgozna.

„Mindenképp szükség van egy olyan friss erőre, amely képes kontrollálni a jelenlegi hatalmat, ki tudja mozdítani az apátiából a jószándékú emberek millióit és képes a semmiből, egy új, más világot teremteni Magyarországon. Egy ilyen erő létrehozásáért szívesen dolgozom együtt minden becsületes honfitársammal. »Most, vagy soha!«” – nyilatkozta a lapnak.

(444.hu)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!