Kiengedték, majd újra őrizetbe vették Djokovicsot az ausztrál hatóságok
Kiengedték, majd újra őrizetbe vették Djokovicsot az ausztrál hatóságok

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2022. 01. 10.
Tovább tart Novak Djokovics kálváriája Ausztráliában. Reggel még arról szóltak a hírek, hogy a szerb teniszező „meccset nyert” az ausztrál hatóságokkal szemben. 

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

A bíróság ugyanis kimondta, hogy vissza kell vonnia a vízum megtagadására vonatkozó döntést, így Djokovics elhagyhatta a kiutasítottak számára fenntartott melbourne-i hotelt, és visszakapta az útlevelét – írta a Nemzeti Sport Online. Az reggeli hírek arról is szóltak, hogy Djokovics indulhat a január 17-én kezdődő Australian Openen. 

Ezt követően lett egy újabb csavar a történetben: a szerb sajtó szerint ugyanakkor hiába született Djokovics számára kedvező ítélet a bíróságon, a világelső teniszezőnek nemsokára el kell hagynia az országot, és zajlik az őrizetbe vétele. Az ausztrál hatóságok ugyanis azt mondják:

Djokovics hiába nyert a bíróságon, attól vízuma még nem válik érvényessé, ezért el kell hagynia Ausztráliát.

„Djokovicsot megint be akarják zárni. Ez a legutóbbi hírünk, és most tanácskozunk, hogy mi legyen a következő lépés. Djokovics jelenleg azon a helyen tartózkodik, ahol a bírósági tárgyalás során is volt, és az ügyvédi csapatával azt vitatják meg, milyen lehetőségek állnak előttük” – nyilatkozta Djordje Djokovics, a teniszező testvére. 

Hetek / NSO

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!